00:38:51 29.03.2024
Stiri

Mișcarea de Rezistență Națională va merge joi la Parlament: Ce mesaj vrea să le transmită deputaților

Politică 16.07.2018 20:38 Vizualizări1917 Autor: Ziarul National
Mișcarea de Rezistență Națională va merge joi la Parlament: Ce mesaj vrea să le transmită deputaților


Mișcarea de Rezistență Națională, constituită de Partidul Acțiune și Solidaritate, Platforma Demnitate și Adevăr și Partidul Liberal Democrat din Moldova, anunță un protest pentru joi la Parlament.

„Joi, în timpul ședinței Parlamentului, protestăm și ne facem auziți! Cerem îndeplinirea revendicărilor din Rezoluția adoptată pe 1 iulie 2018 de Mișcarea de Rezistență ACUM. Le aducem la cunoștință deputaților care nu au citit atent Rezoluția Parlamentului European solicitările Uniunii Europene. Ne mobilizăm cât mai mulți pentru ca vocea noastră să fie cât mai puternică!”, se arată pr pagina de Facebook a evenimentului.

Protestul va începe la ora 10.00.

Menționăm că, astăzi, aceeași mișcare a organizat mai multe proteste în fața inspectoratelor de poliție din R. Moldova, solicitându-le oamenilor legii să treacă de partea protestatarilor.

Mișcarea de Rezistență Națională a fost creată după invalidarea alegerilor din Chișinău și a organizat până acum proteste în fața Curții Supreme de Justiție, în fața Primăriei Chișinău, în Piața Marii Adunări Naționale și în fața Ministerului Afacerilor Interne. Pentru 26 august este anunțat un miting de amploare în centrul Chișinăului, iar printre revendicările protestatarilor se numără validarea alegerilor din capitală și anularea sistemului mixt.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md