/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO

Booking.com a oprit prestarea serviciilor turistice în Crimeea. Cauza este de natură politică

missing
16 iulie 2018, ora 17:51

„Din păcate, în acest moment pe site-ul nostru este imposibil să rezervați în Crimeea cazare în scop de odihnă”, se spune în mesajul care apare atunci când se încearcă căutarea opțiunilor de cazare pe peninsulă. În același timp, există posibilitatea de a rezerva o locuință, dacă se indică că călătoria este în scop de serviciu.

Proprietara hotelului din Sudak, Natalia Kirichenko, a scris pe Facebook că, din 16 iulie, Booking.com a oprit colectarea de recenzii și evaluări ale turiștilor din obiectele din Crimeea.

„În conformitate cu aceste sancțiuni, Booking.com nu are voie să ofere servicii direct legate de activitățile turistice din Crimeea. Deși călătorii în interes de afaceri încă mai pot rezerva opțiuni de cazare în Crimeea”, se arată în postarea Nataliei Kirichenko.

În mai, Agenția Federală pentru Turism din Rusia a primit o instrucțiune din partea Ministerului Culturii „de a examina propunerea de interzicere a activităților companiei Booking.com” în Rusia. Ministerul a explicat că au primit un apel din partea unui cetățean care a cerut închiderea serviciului și la redirecționat la departamentul responsabil pentru a pregăti un răspuns.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram