Dorești să înveți cum să aduci mai mult trafic gratuit site-ului tău cu ajutorul lui Google?

cursuri-de-promovare-online

Dacă gestionezi un site, ştii deja că promovarea pe Google nu este atât de ușoară precum pare la prima vedere. În condițiile în care internetul e arhiplin cu mii de pagini, produse și site-uri din nişa ta, cum faci să te evidențiezi, să fii vizibil? Costurile de achiziție a unui client sunt mult mai mici decât cele cheltuite pentru promovarea offline, dacă știi cum să beneficiezi de instrumentele și pârghiile puse la dispoziție de către Gigantul Google.

Înscrie-te la cursul de promovare în Google şi timp de 5 săptămâni vei deveni propriul expert SEO. Google AdWords, Google Analytics sunt doar unele instrumente din domeniul SEO pe care le vei pune în practică pe parcurs. Începând cu 21 august, Republica Moldova va deveni mai bogată în experţi SEO, unul dintre care poţi fi chiar tu.

De ce trebuie să înveți SEO?

Dacă dorești să obţii trafic Gratuit, secretul este să te focusezi pe optimizarea SEO – îl ajuţi pe Google să-ţi înțeleagă şi să-ţi claseze website-ul în primele rezultate ale căutărilor efectuate de internauți. Munceşti mai mult decât în alte tipuri de promovare, dar obţii rezultate pe termen lung şi economisești  mulţi bani.

Toate aceste întrebări, precum și multe altele își vor găsi răspunsul în modulul de SEO din cadrul cursului:

  • Ce înseamnă SEO?
  • De ce a apărut SEO?
  • Care sunt acţiunile întreprinse de un expert SEO?
  • Care este diferența dintre SEO on page şi SEO off page?
  • Ce instrumente gratis și contra cost poți să foloseşti pentru SEO?
  • Cum monitorizezi rezultatele muncii în SEO?

La ce îți va servi modulul de Google AdWords?

Google Adwords este o soluție excelentă de promovare în Google şi te învaţă cum o limbă deţinută bine te ajută să vinzi eficient.  În cadrul cursului vei deprinde abilități practice și tehnici de sporire a rezultatelor promovării prin Google AdWords. Pentru a-ţi  întări abilităţile, practica se va efectua pe un cont real de Google AdWords.

De ce să măsori datele?

Cu siguranţă, doreşti să afli ce campanie de promovare ţi-a adus mai multe conversii (vânzări/rezervări/formulare completate/abonări la newsletter), precum şi cuvintele cheie care au generat traficul organic, cine sunt vizitatorii şi cât timp au petrecut pe site- ul tău. Expertul în Google Analytics din cadrul cursului îţi va răspunde la toate întrebările tale și te va ghida în înțelegerea rapoartelor și instrumentelor avansate puse la dispoziție de către Analytics.

De ce trebuie să vii la cursul Promovare în Google?

Lupta pentru primele poziţii în Google este din ce în ce mai aprigă. Dacă deţii cunoştinţe aprofundate în domeniu, ai şansa să câştigi această luptă, iar dacă ştii cum să le aplici, o poţi considera câştigată.  Cunoştinţele practice pe care le vei acumula în cadrul cursului, se vor transforma în cel mai bun „scut de protecţie” al afacerii tale.

În timp record,  de numai 5 săptămâni,  vei cunoaşte totul despre SEO, Google Adwords, Google Analytics de la experţi – practicieni, care au trecut peste capcanele promovării digitale și au acumulat experiență în ani.

În calitate de speakeri vor participa:

  • Alina Hasnaş – expert SEO şi fondatoarea Agenţiei de optimizare şi promovare SEO – Seolitte;
  • Tudor Plăcintă – expert certificat Google Adwords, fondator şi trainer Şcoala Google Adwords, fondator Boomerang
  • Radu Luţa – expert certificat Google Analytics, Google Adwords.

curs-promovare-in-google

Programul include 10 lecții, a câte 2,5 ore pe zi, cu desfăşurare în zilele de marţi şi joi, între orele 18:30 – 21:00. Începând cu data de 21 August 2018, părerea și cunoştințele tale despre optimizarea şi promovarea online a site-ului tău nu vor mai fi la fel. Vei şti deja cum să alegi cuvintele cheie potrivite, cum să optimizezi imaginile, viteza de încărcare a site-ului, ce instrumente să foloseşti pentru a monitoriza rezultatele, cum să elimini problemele existente pentru a mări traficul şi a atrage mai mulţi vizitatori, cum să obţii mai multe conversii şi care sunt instrumental care te ajută.

Dacă scopul tău principal este să îţi sporeşti vizitatorii, potențialii clienţi, atunci scopul nostru e să te ajutăm cu acest lucru şi să creăm specialiști pe piaţa autohtonă. Descoperind toate metodele şi tehnicile testate în timp, vei reuşi să îţi setezi o strategie eficientă de promovare, capabilă să îţi atingă scopul.

Locurile sunt limitate, doar 15 persoane vor putea beneficia de acest curs unic, care uneşte trei domenii importante: SEO, Google AdWords şi Google Analytics.

Rezervă un loc pentru tine şi pregăteşte-te să fii surprins, să descoperi secretele internetului şi să testezi practicile recomandate de experți.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente