/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ O fetiță, lăsată singură în apartament, a fost salvată de pompieri

missing
16 iulie 2018, ora 12:02

Incidentul a avut loc în dimineața zilei de duminică. Angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au fost alertați pentru a scoate fetița lăsată fără supraveghere într-un bloc de pe strada Dacia din Chișinău. Pompierii au stabilit că în apartament se afla doar copilul speriat fără supravegherea maturilor.

Fetița a fost evacuată din apartament prin geamul lăsat deschis. Copilul nu a avut de suferit și a fost preluat de medicii ajunși la fața locului, iar ulterior aceasta a fost transportată la spitalul Clinic Municipal de Copii Valentin Ignatenco.

Conform datelor IGSU de la începutul anului 2018, peste 30 de copii au fost salvați de pompieri din diferite situații de risc.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram