/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Belgia - locul 3 la Campionatul Mondial. Performanță istorică pentru fotbalul belgian

missing
15 iulie 2018, ora 08:03

Belgia a deschis scorul în faţa Angliei după doar patru minute. Meunier a finalizat o fază pornită chiar din propriul careu, iar în minutul 83, Hazard majorează diferența, marcând cel de-al doilea gol din cadrul meciului.

Cele doua echipe s-au întâlnit anterior și în faza grupelor, iar atunci Belgia a câștigat cu scorul de 1-0.

Naționala Belgiei s-a mai aflat în finala mică a unui turneu final in 1986, dar a pierdut partida cu Franța și a incheiat campionatul pe locul 4.

Anglia a câștigat Cupa Mondială în 1966 și a mai jucat o finală în 1990, dar a pierdut atunci de la reprezentativa Italiei, scor 1-2.

Finala Campionatului Mondial va avea loc astăzi, 15 iulie, pe stadionul Lujniki, la ora 18:00. Croația și Franța se vor lupta pentru trofeul cel mare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram