O familie de moldoveni a fost implicată într-un un accident din România. Patru persoane sunt rănite

1

Patru persoane, dintre care doi copii, au fost rănite, sâmbătă dimineața, 14 iulie, în Lețcani, județul Iași, după ce șoferul ar fi adormit la volan și apoi a intrat frontal într-un copac de pe marginea drumului, transmite IPN.

Șeful UPU-SMURD, Diana Cimpoeșu, a declarat, citată de mediafax.ro, că în accident a fost implicată o familie din Republica Moldova, respectiv doi băieți de 2 și 8 ani, precum și mama și tatăl lor, ambii în vârstă de 29 de ani. Șoferul a pierdut controlul volanului după ce ar fi adormit la volan.

„Copiii se aflau pe bancheta din spate, cu centurile puse. Din câte se pare, șoferul ar fi adormit la volan și ar fi intrat frontal într-un copac de pe marginea drumului din Lețcani. La fața locului au fost trimise echipaje SMURD. Șoferul și copilul de doi ani sunt transportați la UPU Sfânta Maria, iar, mai apoi, la Sfântul Spiridon. Celălalt copil, de 8 ani, este dus, de asemenea, la UPU Sfânta Maria, în timp ce mama sa este transportată la UPU Sfântul Spiridon”, a spus Diana Cimpoeșu.

Potrivit acesteia, șoferul acuză dureri de cap și de coloană lombară, în vreme ce soția sa este policontuzionată.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente