Igor Iovu avea 28 de ani şi o viaţă întreagă înainte. Plănuia să se căsătorească cu iubita sa şi să-şi crească fetiţa de doar 10 luni. Vestea morţii bărbatului a căzut ca un trăsnet. Cel care urma să-i fie naş a scăpat cu viaţă în urma tragicului accident şi îşi aminteşte cu groază clipele prin care a trecut.

Accidentul în care a murit tânărul de 28 de ani s-a produs sâmbătă noaptea, în apropiere de localitatea Horeşti, raionul Ialoveni. Bărbatul se afla la volanul unui microbuz plin cu pepeni verzi, care a fost lovit violent de un BMV. Accidentul s-ar fi produs din cauză că banda de circulaţie pe care se afla bolidul ar fi fost blocată de amatorii de curse de maşini, organizate frecvent în acea zonă. Şoferul BMW-ului ar fi încercat să evite coloana de maşini şi a intrat pe contrasens unde a lovit puternic microbuzul cu trei persoane la bord. În urma impactului, cinci oameni au murit, iar alţi trei au fost răniţi.

Poliţiştii din Ialoveni au iniţiat o cauză penală privind lipsirea de viaţă din imprudenţă. Au fost identificate patru persoane care ar fi participat la acea cursă ilegală de maşini. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, indivizii, cercetaţi în stare de libertate, riscă între doi şi şase ani de puşcărie.