#diez îți dăruiește o zi plină de evenimente care îți vor ridica dispoziția, în ziua de sâmbătă, 14 iulie

depositphotos_38248431-stock-photo-night-party-events-drinks-beer

Ce poate fi mai plăcut decât o zi în care să uitați de rutină. Corpul și sufletul vostru are nevoie de răgaz și multă distracție. Nu ezitați să fiți în centrul atenției în ziua de sâmbătă.

Creștem copii cu încredere și dezvoltăm reziliența


Fiecare părinte își dorește tot ce este mai bine pentru copilul lui. Își dorește să ajungă un adult echilibrat, independent, care să aibă curaj, să știe ce dorește de la viață și să fie conștient de abilitățile pe care le are.

În acest context, trainerul la un atelier în care veți conștientiza multe lucruri despre cum să dezvoltați stima de sine, a rezilienței și a măiestriei.

Când: 14 iulie, ora 12:00

Unde: Fundatia Bitonic

Pentru a participa la eveniment, sunteți rugați să vă înregistrați

Contribuția este 250 lei. Detalii despre întâlnire aici.

#Offline „Jurnalul Unei Femei Puternice”

Jurnalul unei Femei Puternice vă invită sâmbătă, 14 iulie, la prima întâlnire offline. Veți petrece timpul într-o atmosferă relaxată la o porție de discuții confidente. Sunteți așteptate la Rozmarin Cafe Ștefan cel Mare și Sfânt 202. Nu e nevoie de taxa de participare, fiecare participantă își va plăti consumația.

Underground Images

Deschiderea este la ora 15:00 și va avea loc în Biblioteca Națională a Republicii Moldova, etajul 2 și 3, str. 31 august 1989, 78A (blocul central).

Expoziția „Underground Images” prezintă o selecție de peste 60 de postere din seria largă concepută la Școala de Arte Vizuale NY menite a fi expuse în sistemul vast al metroului din New York.

Posterele oferă o imagine a istoriei școlii și a talentului colectiv al aclamatei facultăți de design, ilustrație și fotografie, din rândurile căreia au ieșit și unele postere din această expoziție. Printre ei sunt: Gail Anderson, Marshall Arisman, Chris Davies, Paul DeVito, Sal DeVito, Stephen Doyle, Louise Fili, Audrey Flack, Nathan Fox, Bob Gill, Robert Hughes, Milton Glaser, Phil Hays, Steven Heller, Mirko Ilić, Stephen Kroninger, Marvin Mottelson, Clay Patrick McBride, James McMullan, Jerry Moriarty, Tony Palladino, Edel Rodriguez, Stefan Sagmeister, David Sandlin, Paula Scher, Eve Sonneman, George Tscherny, James Victore și Robert Weaver. Vicepreședintele executiv al SVA, Anthony P. Rhodes, directorul creativ al posterelor din 2007, este curatorul acestei expoziții.

Intrarea este liberă

Curs de Actorie pentru copii

Dorești pentru copilul tău o exprimare libera şi coerentă?  EduCentru (str. studenților 9/17) oferă cursuri de Actorie şi Oratorie, unde cei mici își dezvoltă abilitățile creative şi libera exprimare în public.

Ce voк învăţa уш?
1) dicția şi pronunția corectă a cuvintelor;
2) vorbirea cursivă şi clară;
3) să ne exprimăm în public şi să ne simțim liberi, atunci când interacționăm cu alți copii şi adulți;
4) vom dezvolta atenția, memoria şi gândirea creativă;
5) vom interpreta scenete de teatru.

Pentru a-ți înscrie copilul la acest curs telefonează la numărul de telefon 068 180 318, Cristina, sau completează formularul.

Preţul abonamentului lunar este 500 MDL. Preţul unei lecţii este 140 MDL Toţi părinţii care îşi vor înregistra copiii la prima lecţie de probă, vor achita doar 80 MDL. Detalii aici.

Subotnik! Salubrizare la Cafenea Guguță

Pentru că nimeni nu are grijă de Cafenea Guguță – vom avea grijă noi, adică locuitorii Chișinăului.  Sâmbătă, ora 11, luați mături, mănuși, saci de gunoi, greble, lopeți și alte instrumente. Nu uitați și de prietenii și rudele voastre. Detalii aici.

#TIFF Chișinău, ediția III

TIFF revine la Chișinău și transformă orașul în capitala filmului!  Festivalul Internațional de Film Transilvania, cel mai mare festival de film din România, revine la Chișinău. Cele mai așteptate titluri ale anului, premiere, proiecții în aer liber și workshop-urile dedicate cinefililor vor transforma Chișinăul, timp de patru zile, în capitala filmului. Cea de a III-a ediție TIFF Chișinău va fi găzduită de Cinematograful Odeon, scuarul Liceului „Gh. Asachi” și Cinema Buiucani. Biletele vor fi puse în vânzare pe www.iticket.md.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente