(video) De 20 de ani, înghețata Sandra produce… fericire!

inghetata

De două decenii, înghețata Sandra a demonstrat că poate concura cu ușurință cu brandurile internaționale și merită încrederea consumatorilor săi: este produsă după cea mai bună tehnică din lume și sunt folosite ingrediente de cea mai înaltă calitate din țara lor de origine. Peste 95% dintre ele sunt aduse din Europa, din țări precum Suedia, Danemarka, Franța sau Italia.

Toată gama de înghețată, produsă de Sandra în cei 20 de ani de activitate, conține doar produse naturale. De exemplu, stabilizatorii, care oferă gustul cremos și textura netedă sunt naturali, extrași din copaci, laptele din care este produsă înghețata este proaspăt, iar frișca – sută la sută naturală. Până și apa cu care este spălată tehnica de producere a înghețatei este atât de bine filtrată, încât angajații glumesc că ar putea fi îmbuteliată și vândută.

Înghețata este produsă după cele mai înalte standarde franceze. Vă întrebați, probabil, ce legătură are înghețata noastră cu standardele franceze. Ei bine, rețetele înghețatei Sandra sunt gândite și create de cel mai renumit glasier din Franța. Nu obișnuiește să împartă cuvinte de laudă, dar despre Sandra spune că este mai bună decât marea majoritate a înghețatei produse în Franța.

În 20 de ani, Sandra și-a fidelizat consumatorii prin calitate, inovație și excelență. Iată de ce, au revenit de fiecare dată la produsele lor preferate. La cele 121 de tipuri de înghețată, în scurt timp se vor adăuga și altele, la fel de gustoase și savuroase. Royal Sandwich, Choco Disc și Twist Cone sunt doar câteva dintre deliciile care, suntem convinși, vor intra în topul preferințelor în această vară.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente