(foto, video) Un tânăr din Moldova a defilat pentru Dolce&Gabbana alături de Naomi Campbell și Ashley Graham. Ce l-a impresionat mai mult

collage

Vadim Mamot este un tânăr din Moldova care face modeling de un an. Cu toate că și-a început activitatea de puțin timp, acesta a reușit să defileze la două prezentări ale renumitului brand Dolce&Gabbana.

Casa de modă din Italia, Dolce&Gabbana și-a prezentat colecția din acest sezon. Show-ul „Alta Moda” a avut loc pe malul lacului Como în curtea unei vile. În cadrul acestui show, pe lângă tânărul din Moldova au mai defilat Naomi Campbell și Ashley Graham.1 2

Tânărul a rămas impresionat de amploarea evenimentului. „A fost un show cu adevărat spectaculos. Organizarea prezentării era la cel mai înalt nivel”. De asemenea, un lucru care l-a marcat pe Vadim au fost hainele confecționate exact pe mărimea lui și faptul că a fost tuns de către frizerul casei de modă. „Am fost de doua ori la castingul pentru Dolce, dar aveam parul prea lung pentru ei, însă de data aceasta ei m-au ales și m-au tuns cum au vrut”.

3

Cel mai greu, recunoaște Vadim, este pregătirea pentru a ieși pe podium. Atunci emoțiile joacă cel mai mult și îți vine greu să le gestionezi. „Numai când ieși de pe podium îți dai seama că ai făcut-o deja și cel mai greu a trecut”.

aa

În cadrul evenimentului, Vadim a reușit să facă cunoștință cu ambii designeri. „I-am cunoscut pe Domenico Dolce și Stefano Gabbana. Domenico făcea măsurările, de aceea, am interacționat mai mult cu dânsul, mi s-a părut o persoană destul de interesantă și cu un simț al umorului bine conturat.”

4

a
Photo Credit: Facebook/ Vadim Mamot

Prezentările pentru Dolce&Gabbana sunt primele experiențe în ceea ce ține de defilările pentru o casă de modă ale tânărului. „Anterior am avut mai multe joburi comerciale. Am activat în showroomuri, lookbookuri și așa mai departe”.

Primul show Dolce&Gabbana la care a defilat tânărul din Moldova a fost colecția Primăvară/Vară 2019, care a avut loc în cadrul Milan Fahion Week.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente