11:52:12 25.04.2024
Stiri

FOTO // Preşedintele Croaţiei a SURPRINS din nou. Cum s-a îmbrăcat la summitul NATO şi ce cadou i-a făcut lui Donald Trump

Știri 13.07.2018 08:04 Vizualizări5884 Autor: Ziarul National
FOTO // Preşedintele Croaţiei a SURPRINS din nou. Cum s-a îmbrăcat la summitul NATO şi ce cadou i-a făcut lui Donald Trump Sursa: telekomsport.ro


Kolinda Grabar-Kitarovic, preşedintele Croaţiei, n-a mai putut ajunge la meciul Croaţiei cu Anglia, din semifinalele Cupei Mondiale, deoarece a fost nevoită să meargă la summitul NATO. Totuşi, a ţinut să-şi arate susţinerea pentru Modric&Co printr-o vestimentaţie neobişnuită pentru un astfel de eveniment.

Kolinda Kitarovic a devenit foarte cunoscută în rândul suporterilor prin felul în care şi-a arătat susţinerea pentru naţionala ţării sale. Preşedinta Croaţiei a asistat la meciurile de la Cupa Mondială - acolo unde timpul i-a permis - a venit îmbrăcată în culorile tradiţionale, s-a bucurat zgomotos în lojă şi a petrecut cu jucătorii în vestiar.

Însă Kolinda n-a mai putut să asiste şi la meciul din semifinale, cu Anglia, deoarece a fost nevoită să meargă la summitul NATO. Dar a ţinut să le transmită jucătorilor că este alături de ei. Preşedinta Croaţiei s-a îmbrăcat într-un costum roşu şi la gât şi-a pus o eşarfă cu pătrăţele roşii şi albe - combinaţia tradiţională a croaţilor.

Liderii mondiali au apreciat charisma arătată de Kolinda şi au felicitat-o pentru parcursul Croaţiei la Cupa Mondială. La rândul ei, Kolinda a pregătit tricouri personalizate pentru Donald Trumps şi Theresa May.

Sursa: telekomsport.ro


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md