13:04:09 28.03.2024
Stiri

DUREROS // S-a căsătorit cu alesul inimii sale, dar soarta nu a iertat-o!

Știri 12.07.2018 20:04 Vizualizări1853 Autor: Ziarul National
DUREROS // S-a căsătorit cu alesul inimii sale, dar soarta nu a iertat-o! sursa: ciao.ro


Cei doi au aranjat totul pentru nuntă cu doar opt ore înainte de a afla că zilele ei sunt numărate.

Samantha Smith, în vârstă de 42 de ani, s-a căsătorit cu iubirea vieții sale chiar înainte de a muri de cancer. Samantha era foarte slăbită și de abia a putut ajunge la altar să spună „Da” soțului său.

„Ea cumva și-a adunat puterile pentru a se ridica din scaun și a merge câțiva pași către mine spre altar”, a spus Mark, soțul Samanthei.

Cuplul din Penicuik, Midlothian, și-a adunat familia, prietenii și câteva asistente medicale, au luat rochia de mireasă, inelele, tortul și decorațiunile pentru ceremonie și au organizat imediat nunta.

„Știm că timpul zboară și căsătoria a fost prioritatea noastră. Eram îngrijorați să nu reușim așa de repede. Dar, cumva, toate au venit pe rând.

Poate nu am avut cea mai durabilă viață de căsnicie că alții, dar sunt foarte mândru să o numesc pe Samantha soția mea. O să fiu mereu recunoscător pentru faptul că a venit în viața mea. A fost cel mai bun prieten al meu și sufletul meu pereche”, a spus Mark, citat de mirror.co.uk.

Ceremonia a avut loc într-un spațiu special decorat la spitalul Marie Curie, în Edinburgh, pe 12 iunie. „Totul a fost organizat pe fugă. Noi nu am fi putut reuși fără ajutorul atâtor oameni minunați.

Samantha a vrut o rochie perfectă și, cu ajutorul unui model, a văzut foarte multe opțiuni. Din fericire, rochia pe care o voia era în stoc și pe mărimea ei, așa că totul a mers strună.”

Sursa: ciao.ro


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md