/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

Cele mai bune cărți ale ultimului deceniu

missing
12 iulie 2018, ora 20:19

Marțianul Andy Weir

A trecut mult timp de când oamenii au fost pe Lună. Este timpul sa ne gândim la reîntoarcerea în spațiu. Marțianul lui Andy Weir, este o poveste despre un om prins pe Marte după ce a fost rupt de echipa sa în timpul unei furtuni de nisip. Cartea are un amestec de știință și divertisment, iar iubitorii de Sci-Fi sunt invitați să o citească neapărat.

Ready Player One Ernest Cline

Fundația fanilor jocurilor video are nevoie disperată de a rezolva reputația proastă a acestora. Este o rușine, pentru că există o grămadă de lucruri bune acolo, adesea cu beneficii neașteptate. Ready Player One este un exemplu perfect a beneficiilor jocurilor video. Este o combinație între toate culturile de jocuri, toate într-o societate distopică, pe care întotdeauna o parcurgem de sus.

11/22/63 Stephen King

Fie că vă place sau nu, cărțile lui Stephen King au întotdeauna ceva tulburător în conținutul lor. Ar putea fi circumstanțele legate de asasinarea soției lui Andy Dufrene sau de faptul că copiii continuă să se mănânce. Orice ar fi, există ceva neobișnuit în centrul poveștilor sale. 11/22/63 este același. Subiectul sună mai mult ca începutul unui roman britanic absurd, dar nu face nici o greșeală, acesta este Stephen King și King are suspans, nu absurd.

De neînvins Laura Hillenbrand

Lupta în cel de-al doilea război mondial nu a fost o experiență extraordinară, zborul într-un bombardier, cu atât mai puțin, și terminând într-o tabără închisoare japoneză a fost probabil cel mai puțin plăcut lucru pe care o persoană vie ar putea să o trăiască pe un teritoriu american ocupat. Unul dintre tipii care au făcut toate cele trei au fost Louis Zamperini. Cartea este o mare relatare a experienței lui Zamperini, pentru publicul modern.

Nicio țară pentru oameni bătrâni Cormac McCarthy

Cartea se întoarce în zonă pentru a stopa comerțul cu droguri și violența modernă la graniță, dar toate astea aduc prejudicii orașelor mici din peisajul sudic american. Se pare că este nevoie de o taxă destul de mare pentru salvare, deoarece una dintre primele scene descrie o grămadă de morți în jurul a două milioane de dolari și o grămadă de heroină.

Oceanul de la capătul orizontului Neil Gaiman

Cartea relatează istoria un bărbat de vârstă mijlocie care se află în drumul spre casa lui din copilarie pentru o înmormântare. În timpul călătoriei, acesta se așază lângă un iaz și-și amintește de Lettie, o fată tânără din trecutul său. Îi făgăduise mult timp în urmă că o va proteja de orice teroare și de întunericul trecutului. Este o minune cum reuseste autorul să facă supranaturalul să fie proaspat de fiecare dată.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram