18:58:24 28.03.2024
Stiri

FOTO // Pamela Anderson, SEXY la campionatul Mondial de Fotbal. Vedeta Playboy e ÎNDRĂGOSTITĂ de un fotbalist francez

Monden 12.07.2018 18:30 Vizualizări2562 Autor: Ziarul National
FOTO // Pamela Anderson, SEXY la campionatul Mondial de Fotbal. Vedeta Playboy e ÎNDRĂGOSTITĂ de un fotbalist francez sursa: gandul.info


Celebra BOMBĂ SEXY Pamela Anderson a stârnit mai multă senzaţie decât preşedintele Emmanuel Macron la semifinala Franța - Belgia de la Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia. Fosta vedetă Playboy e îndrăgostită de un fundaş din naţionala franceză, care o ajută să traverseze mai uşor perioada de MENOPAUZĂ în care se plânge că a intrat.

Fostei vedete Playboy nu i-a fost greu să se facă remarcată în tribunele stadionului din Sankt Petersburg, de unde îşi încuraja actualul iubit, fundaşul Adil Rami (Olympique Marseille), aflat pe banca de rezerve a naţionalei Franţei la meciul contra Belgiei, din semifinalele Campionatului Mondial de Fotbal din Rusia.

În vârstă de 50 de ani, fosta bombă sexy s-a agitat mult printre suporterii francezi, a strigat şi i-a aplaudat pe jucătorii francezi care s-au calificat în finală.

Cum era de aşteptat, microbiştii au recunoscut-o şi au profitat de ocazie să realizeze cel mai tare selfie al vieţii lor.

Pentru a-şi saluta fanii, Pamela Anderson postase în dimineaţa meciului, pe contul ei de Instagram, un fragment dintr-un film al regizorului rus Andrei Tarkovski, alături de un mesaj în limba rusă. „Bună dimineaţa, Sankt Petersburg. Mă bucur ca am ajuns aici, să susţin naţionala Franţei la Cupa Mondială. Dragostea mea a mutat munţii ca să mă aducă aici. Mă simt ca o fetiţă.”

VIDEO

Fericită pentru victoria echipei iubitului său, după meci, fostul playmate a postat o fotografie senzuală, lângă care şi-a scris doar numele şi literele FR, ca un omagiu pentru calificarea francezilor în finală.

Vedeta americana a început o relaţie cu fundaşul lui Olympique Marseille şi chiar s-a mutat în Franţa, pentru a fi aproape de el. Ea a mărturisit că Adil Rami (33 de ani) o ajută să treacă mai uşor perioada de menopauză în care a intrat şi nu exclude nici o eventuală căsătorie cu acesta.

Sursa: gandul.info


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md