Zaria, Petrocub și Milsami vor juca meciurile tur din Liga Europei. „Când fotbalul din Moldova va fi la fel de bun ca și vinul”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Echipele moldovene Zaria Bălți, Petrocub Hâncești și Milsami Orhei vor disputa astăzi meciurile tur din preliminariile Ligii Europa la fotbal, relatează Moldpres.

Zaria va juca în deplasare cu echipa poloneză Gornik (Zabrze). Președintele clubului moldovean, Adrian Bogdan a declarat la conferința de presă din ajunul întâlnirii că formația s-a întărit cu jucători de peste hotare. „În echipă au fost legitimați cinci fotbaliști brazilieni. Ei se află în lot deja circa trei săptămâni. Posibil, astăzi, unii dintre ei vor apărea în teren”.

Întrebat când fotbalul din Moldova va fi la fel de bun ca și vinul din această țară, oficialul a spus că faptul ca atare este dificil. „Greu de spus. Oricum, vă invit să-l degustați și chiar să faceți o vizită la pivnițele noastre unele dintre care au lungimi de aproximativ 60 de kilometri”, a răspuns Adrian Bogdan.

Petrocub și Milsami vor juca acasă. Petrocub se va întâlni cu Osijek (Croația) la stadionul Zimbru din capitală. „Osijek este o echipă foarte bună, dar nu-i net superioară. Totul depinde de modul cum vom aborda acest meci. Fotbalul produce mereu surprize. De ce nu ne-am remarca și noi la acest capitol”, a declarat la conferința de presă antrenorul echipei Petrocub, Lilian Popescu.

Milsami Orhei se va înfrunta pe teren propriu cu Slovan Bratislava (Slovacia).

Partidele retur se vor desfășura peste o săptămână. În faza următoare a turneului vor promova echipele care vor obține cel mai bun punctaj, golaveraj în suma celor două meciuri disputate.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...