/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Istoria copiilor salvați în Tailanda va fi ecranizată la Hollywood

missing
12 iulie 2018, ora 13:12

Producătorul a petrecut câteva zile la locul tragediei, deoarece periodic trăiește în Tailanda. El a discutat cu câțiva din cei 90 de diveri, care i-au salvat pe copii, și cu familiile acestora. Michael Scott urmează să discute și cu copiii salvați în timpul apropiat, după ce aceștia vor fi externați din spital.

Producătorul a declarat că a fost inspirat de curajul și eroismul pe care l-a văzut în ochii celor mici. El susține că prietenul soției sale a decedat în timp ce încerca să livreze un balon cu aer copiilor din peșteră, și din această cauză se simte obligat de a produce filmul.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram