Kylie Jenner, la un pas să devină cea mai tânără miliardară „autorealizată”, la 20 de ani

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Vedeta americană de reality-show și deținătoarea unei game de produse cosmetice Kylie Jenner este la un pas să devină cea mai tânără miliardară „autorealizată”, ea confruntându-se totodată cu numeroase voci critice care susțin că succesul său s-ar datora de fapt mediului privilegiat din care provine, informează joi DPA.

Starleta în vârstă de 20 de ani deţine o avere estimată la 900 de milioane de dolari, potrivit unui articol publicat de Forbes miercuri cu puţin timp înainte de ieşirea pe piaţă a ediţiei din august a revistei care o are pe prima pagină pe Jenner, potrivit Agerpres.

„La fel ca (sora ei vitregă) Kardashian West, ea s-a folosit bunurile sale pentru a câştiga atât faimă cât şi bani. Însă, în timp ce sora ei este mai bine cunoscută pentru prima, Jenner s-a dovedit a fi adepta celei din urmă”, se arată în articol.

În 2016, Jenner a lansat compania de cosmetice Kylie Cosmetics, care s-a bucurat de un mare succes prin produsele destinate clientelor care îşi doresc buze mai mari, prin umplere şi supra-conturare.

„Uau. Nu-mi vine să cred că public prima mea copertă Forbes”, a scris Jenner miercuri pe Instagram, vedeta adăugând mesajului o poză cu prima pagină a revistei. „Mulţumesc pentru acest articol şi pentru recunoaştere. Mă simt atât de binecuvântată pentru că în fiecare zi fac ceea ce îmi place. Nu aş fi putut visa la aşa ceva!”, a adăugat starleta americană.

Alţi utilizatori ai rețelei de socializare s-au grăbit să critice utilizarea cuvântului „autorealizată” amintind că vedeta provine dintr-un mediu privilegiat.

„Autorealizat înseamnă să reuşeşti în viaţă neajutat”, a notat pe Twitter Dictionary.com.

„Autorealizată? Pe bune? Este uşor să devii miliardar când părinţii tăi sunt milionari… Se numeşte avere transmisă de la o generaţie la alta şi nepotism”, a scris pe Twitter Shelby Ivey Christie, media manager în cadrul L’Oreal Luxe.

Jenner a devenit în 2017 cea mai tânără persoană inclusă în topul celor mai bine plătite 100 de celebrităţi în ultimul an realizat de revista Forbes – Forbes Celebrity 100, notează DPA. Ea este cea mai tânără dintre copiii cuplului Caitlin (fostă Bruce) şi Kris Jenner.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...