(video) 2.474 de cuburi în 24 de ore, folosind o singură mână. Un tânăr din India a înregistrat un nou record

krishna-sai-rubik
Foto: Libertatea

Krishna Sai, un tânăr de 20 de ani din India, a înregistrat un nou record la rezolvarea cuburilor Rubik. Tânărul a reuşit să dea de capăt unui număr de 2.474 de cuburi în 24 de ore, folosind o singură mână.

Krishna Sai, de 20 de ani, din Chennai, a declarat că a trimis la Guinness World Records documentaţia prin care arată cum a rezolvat cele 2.474 de cuburi cu o singură mână în 24 de ore, depăşind recordul de 2.174 de cuburi stabilit de un alt indian, Raju Gadiraju, în 2014, scrie agerpres.ro.

Acesta a început să rezolve cuburi Rubik urmând instrucţiunile unui prieten când era copil şi că a devenit interesat să transforme hobby-ul în participări la competiţii în 2014. El a spus că a urmărit tutoriale pe YouTube pentru a reduce timpul mediu de rezolvare a unui cub la circa 10 secunde.

În competiţii Krishna a avut o medie de 15 secunde, iar o dată acasă a ajuns chiar la o medie de 10 secunde, recordul tânărului de până acum. El a spus că a depus eforturi pentru a-şi asigura un avans considerabil în primele ore ale tentativei sale de intrare în cartea recordurilor.

În ziua când a înregistrat recordul acesta a luat pauze de doar 2-5 minute în primele câteva ore. În patru ore şi jumătate Krishna a reușit să rezolve 600 de cuburi Rubik.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente