19:48:28 25.04.2024
Stiri

Oameni celebri care și-au DEZMOȘTENIT copiii: Nu le-au lăsat nimic!

Monden 10.07.2018 17:02 Vizualizări2149 Autor: Ziarul National


Oameni celebri care și-au DEZMOȘTENIT copiii: Nu le-au lăsat nimic! sursa: eva.ro

Nu întotdeauna copiii celebrităților primesc totul de-a gata. Gordon Ramsay se numără printre starurile care au decis să nu le lase averea urmașilor săi.

Ai zice că au viitorul asigurat și că pot obține tot ce-și doresc doar pocnind din degete - copiii născuți în familii celebre, deveniți vedete încă de la naștere și „ținuți în puf” din primele zile de viață au viitorul asigurat. Dar nu întotdeauna este așa de ușor: tot mai multe vedete aleg să le dea un exemplu de viață copiilor lor și îi lasă fără moștenire.

De cele mai multe ori, această alegere, deseori dificilă, a celebrităților de a-și lipsi copiii de siguranța financiară pe care acestea au dobândit-o este legată de dorința de a-i ajuta să capete abilitatea de a se descurca prin propriile forțe și să învețe valoarea banilor obținuți prin muncă.

Bright Side are mai multe exemple de celebrități care și-au dezmoștenit copiii. Iată care sunt acestea și motivele pentru care au ales să nu le lase nimic!

Sting

Gordon Matthew Thomas Sumner, pe numele său real, a obținut succesul prin propriile mijloace și nu a dorit ca faima lui să aibă o influență asupra copiilor lui. În loc să le pună ceva bani deoparte, Sting a decis să-i cheltuiască atât timp cât îi are. În plus, artistul are peste 100 de persoane de întreținerea cărora se ocupă și simte că lor le este dator în primul rând.

Jackie Chan

Copiii actorului, cei legali și din afara căsătoriei, nu vor vedea banii lui. Chan nu a mai ținut mult timp legătura cu fiica lui din altă relație, iar asta ar putea fi o explicație, dar fiul lui, Jaycee Chan, trebuie să fi fost foarte surprins că decizia îl vizează și pe el. Inițial, starul plănuia să-și doneze jumătate din avere, dar în 2012 s-a răzgândit și a decis să-și doneze toată averea. Explicația lui a fost simplă - dacă Jayce crede că merită banii lui, atunci va fi în stare să-i câștige singur.

Bill Gates

Fondatorul companiei Microsoft a urmat exemplul miliardarului Warren Buffett și au înființat împreună „The Giving Pledge”, un acord al celor mai bogați oameni. Semnatarii înțelegerii declară că sunt de acord să-și doneze averea în scopuri caritabile. Fundația Bill & Melinda Gates a strâns cea mai mare parte a averilor celor care au aderat la acest acord, adică peste 78 de miliarde de dolari. Copiii lui trebuie să lucreze și să înțeleagă cât de importantă este munca lor, consideră Bill Gates.

Mark Zuckerberg

Creatorul Facebook și soția lui au aderat și ei la inițiativa „The Giving Pledge”. Fundația The Chan Zuckerberg Initiative va sponsoriza proiecte din sfera serviciilor medicale, dezvoltării educației și a protecției sociale. 99% din averea celor doi soți, evaluată la 63,5 miliarde de dolari, va merge către fundația lor atât cât ei vor trăi, iar restul va fi moștenit.

Ashton Kutcher

Actorul și soția lui, Mila Kunis, au declarat că moștenirea și banii dați fără restricții îi demotivează pe copii și îi lipesc de ingeniozitatea cu care și-ar putea crea propriile companii. Așa că au decis ca banii lor să treacă în conturile unor fundații umanitare după ce ei nu vor mai fi. Ashton a precizat, însă, că în cazul în care copiii lui vor fi în stare să conceapă un plan de afaceri interesant, el va investi în acesta și îi va susține.

Gordon Ramsay

Celebrul chef britanic și soția lui, Tana, au declarat că și-au crescut copiii astfel încât să înțeleagă că banii nu sunt cel mai important lucru din viața lor și că nu ar trebui să-și consume existența într-o goană continuă după avere. Pentru a-i feri de influența negativă a banilor, soții Ramsay au decis să nu le lase nicio moștenire copiilor. Iar când călătoresc cu avionul, părinții zboară la clasa business, în timp ce copiii au locuri la economic, scrie Bright Side.

Elton John

Cu o avere cotată de Forbes la 450 de milioane de dolari, cântărețul britanic și partenerul lui, David Furnish, au decis să nu le lase banii copiilor. În schimb, ei vor dona 53 de miliarde de lire sterline (60 de milioane de euro), fonduri strânse de-a lungul anilor în diferite campanii umanitare, laolaltă cu viitoarele acțiuni caritabile. Starul dorește ca astfel copiii lui să învețe valoarea fiecărui dolar. „N-ar trebui să le dați o linguriță de argint copiilor voștri - le va ruina viața”, a declarat Sir Elton John.

Sursa: eva.ro



Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md