Alți doi indivizi implicați în cazul decesului tânărului de 27 de ani bătut în fața unui local din Cantemir, reținuți de poliție

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Încă două persoane au fost reținute fiind suspectate în cazul tinerilor care au bătut un tânăr de 27 de ani în fața unui local din Cantemir, soldat cu decesul victimei. Inițial, la o săptămână de la înregistrarea cazului, poliția reținuse o persoană, ceilalți doi urmând a fi anunțați în căutare.

Astăzi Inspectoratul General de Poliție a venit cu o precizare în care anunță reținerea celorlalți doi agresori.

Potrivit Poliției, informația telefonică precum că la Spitalul raional a fost internat un tânăr de 27 de ani, în stare gravă, iar în urma leziunilor cauzate, victima a decedat, a fost înregistrată la Inspectoratul de Poliție Cantemir la data de 24 iunie. Pe faptul dat a fost inițiată o cauză penală pentru huliganism și vătămarea intenționată gravă a integrității corporale sau a sănătății care au provocat decesul victimei.

Vedeți și: Încă un tânăr a murit după ce a fost bătut de un grup în fața unui local, în sudul țării

În urma măsurilor întreprinse, poliția a stabilit că tânărul a fost agresat fizic într-un local din orașul Cantemir, de către un grup de persoane. Aceștia, s-au dovedit a fi trei locuitori ai raionului Cantemir, cu vârsta cuprinsă între 18 și 23 de ani.

Dacă li se va dovedi vinovăția, suspecții riscă închisoare de la 12 la 15 ani.

Amintim că la mijlocul lunii mai, tânărul Serghei Bejenaru de 30 de ani a decedat în urma loviturilor primite din partea mai multor sportivi K-1. Cazul a avut loc în fața unui centru comercial din capitală, tânărul decedând la spital, câteva zile mai târziu. Pe cazul dat pentru 30 de zile au fost reținuți doi luptători K1, apropiați ai deputatului democrat Constantin Țuțu, fost luptător profesionist ai acestei discipline sportive.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...