joi, 28 martie, 2024
17.2 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeFiliala Bălți Credit CMB și-a chemat clienții la CASĂ NOUĂ

Filiala Bălți Credit CMB și-a chemat clienții la CASĂ NOUĂ

Recomandate

Pe 6 iulie curent, filiala Credit CMB Bălți și-a invitat clienții la CASĂ NOUĂ în cadrul unui Business Bearkfast. Sărbătoarea a fost dublă: Filiala Bălți a celebrat patru ani de activitate și trecerea acesteia la un nou sediu.

La eveniment au participat clienții și reprezentanții regiunii de nord a țării alături de directorul general Sergiu Țurcanu, care a menţionat că filiala Bălţi a Credit CMB este gata oricând să susţină tinerii antreprenori din regiune.

„Suntem o companie care își propune să crească micul business în Republica Moldova,
susținem oamenii care au curajul să-și dezvolte propria afacere acasă, oameni care muncesc și speră la un viitor mai bun. În toți acești ani de activitate, colegii din filiala Bălți au demonstrat că sunt o echipă puternică, califcată, dornică de a obține rezultate frumoase și trecerea într-un nou sediu, mai spațios și dotat este bine meritată. Mă mândresc că am alături oameni gospodari din regiunea de nord a țării, clienți fideli și colegi, pentru că aici mă simt ca acasă, eu fiind de baștină dintr-un sat din regiune”, a adăugat Sergiu Ţurcanu.

Ina Edu, directorul Regional Nord, a vorbit despre succesul companiei şi performanţele obţinute pe parcursul anilor.

„Pe 6 iunie 2014, filiala Bălți şi-a început activitatea cu doar 2 angajați. Astăzi, ne mândrim cu succesele obținute, şi anume circa 700 de credite deburasate în valoare de 90 de milioane de lei, un portofoliu de 350 clienți, 6 specialiști buni, gata să ofere consultanța necesară și împrumuturi într-un timp optimal. Aducem sincere mulțumiri clienților noștri pentru fidelitate și încrederea acordată în toți acești ani. Sperăm că trecerea la casă nouă să fie de bun augur, iar căldura acesteia să aducă beneficii atât nouă cât și clienților noștri”, a specificat gazda evenimentului, Edu Ina.

Prezența Credit CMB este destul de importantă în municipiul Bălți, care este principalul polarizator economic și cel mai important centru industrial din regiunea de nord a țării. Mai mult, în curând Credit CMB își lărgește sfera de activitate și va deschide o nouă flială în oraşul Edineț, un alt polarizator economic de nord.

Pe finalul evenimentului, clienții au fost premiaţi cu câte un certifcat de 50% reducere, iar angajata, Diana Sidoi, a fost premiată cu Diplomă de onoare, pentru cele mai multe Credite Business debursate.

„CREDIT CMB” SRL este compania de microfinanțare cu 100% capital străin, care face parte din grupul internațional de companii „Mikro Kapital”, orientată spre finanțarea întreprinderilor mici și mijlocii, cât și a persoanelor fizice de pe teritoriul Republicii Moldova. Mikro Kapital activează pe piețele financiare din Rusia, Belarus, Moldova, Armenia, România și este partener al Agenţiei Italiene de Stat pentru Microcreditare sub patronatul Președenției Italiene.

Misiunea CREDIT CMB – aportul profesional în dezvoltarea economică a întreprinderilor prin oferirea serviciilor financiare de calitate. Oferind servicii clienților, tind spre crearea unor relații de parteneriat de lungă durată, ce sunt bazate pe respect, transparenţă și încredere reciprocă, fiind gata oricând să consulte clienţii pentru ca afacerea acestora să prospere.

Date de contact

  • Chișinău: strada Pușkin 45, bloc B, telefon: 022 62 88 22;
  • Bălți: strada Ștefan cel Mare 39/3, telefon: 023 15 92 22;
  • Drochia: strada 31 August 1989 33, et. 2, telefon: 025 26 80 82;
  • Soroca: strada Ștefan cel Mare 33 A, telefon: 023 06 80 82;
  • Comrat: strada Galatan 11, telefon: 029 82 71 11.
Agrobiznes
Agrobizneshttps://agrobiznes.md
Portalul agricol #1 în Moldova

Citește și ›

Advertoriale