‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
vineri, 19 aprilie, 2024
16.1 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriAgrobiznes vă invită la Conferința națională privind avantajele și tehnologia de cultivare a alunului

Agrobiznes vă invită la Conferința națională privind avantajele și tehnologia de cultivare a alunului

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Camera de Comerţ şi Industrie Moldo-Italiană în parteneriat cu Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova și Uniunea Asociațiilor Producătorilor de Culturi Nucifere, precum și cu suportul grupului de antreprenori Inteligent AGRO (Moldova) și Azienda Vivaistica Negro Carlo (Italia), organizează Conferința națională privind avantajele și tehnologia de cultivare a alunului în Republica Moldova.

Agrobiznes este Partener Media al evenimentului, care va avea loc la data de 19 iulie 2018, în incinta sălii de conferințe a Institutului Muncii al Confederației Naționale a Sindicatelor din Moldova (mun. Chișinău, str. Zimbrului, nr. 10), începând cu ora 10:00.

Vezi agenda.

Scopul evenimentului este de a informa publicul despre avantajele și tehnologia de cultivare a alunului în condițiile Republicii Moldova, soiurile recomandate, precum și costurile, oportunitățile, de care vor beneficia agricultorii ce decid să se lanseze în această afacere. Un alt subiect important al Conferinței va ține de oportunitățile de finanțare europeană disponibile pentru lansarea afacerii și măsurile de subvenționare din partea statului.

Sunt așteptați circa 100 de producători agricoli din toată țară, care intenționează să treacă de la forma de exploatare convențională a culturilor de câmp la plantațiile multianuale cu valoare adăugată înaltă.

Pentru informaţii suplimentare, vă puteţi adresa la: Direcţia Relaţii Internaţionale, tel.: 022 222626, e-mail:[email protected], Leontean Inga.

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›