(foto, video) Ți-e cald? Artiștii proiectului Chișinău is Me îți propun să te împrospătezi cu un gât de apă carbogazată

7

Te topești de căldură în zilele de vară cu arșiță? La Chișinău nu găsești puncte cu apă carbogazoasă, prin urmare, artiștii proiectului de artă urbană Chișinău is Me au hotărât să soluționeze această problemă. Acum orice trecător din preajma Teatrului Republican de Păpuşi „Licurici” va putea savura, dacă nu apă rece carbogazoasă, atunci un gât de voie bună.

Artiștii au realizat un nou proiect de artă urbană, este vorba despre „borcanul cu apă carbogazoasă Chisinau is me”. Grație acestui proiectului, orașul nostru devine tot mai frumos și mai viu colorat.1 2 3 4 5 6 7

Pe timpuri, actualul borcan era doar un colector de canalizare, care se pierdea și se contopea cu parapetul gri din beton armat și cu asfaltul la fel de cenușii și sumbre. Acum, orașul s-a transformat într-un monument al apei carbogazoase. Acesta, desigur, nu vă va potoli setea, însă vă va aminti de ceva mult-dorit pe timp de arșiță.

În apropierea teatrului Licurici se mai află și alte obiecte de artă de la Chisinau is me: Gentilomul și Adidașii.

Chisinau is ME este un proiect nonprofit de artă urbană, realizat de compania Simpals, în colaborare cu CAPAROL Moldova.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente