Un polițist în stare de ebrietate a provocat un accident în nordul țării. O pasageră a BMW-ului a decedat pe loc, iar alta a fost rănită

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

O femeie a decedat, iar doi bărbați și o altă femeie au avut de suferit diverse răni după ce mașina cu care se deplasau cei patru s-a izbit frontal într-un camion, în satul Recea, în direcția spre orașul Rîșcani. Accidentul a avut loc în noaptea de 10 iulie pe traseul M-5, cei doi tineri, șoferul de 22 de ani și pasagerul fiind angajați ai poliției și, preliminar, în stare de ebrietate.

După apelul telefonic privind producerea accidentului, venind la fața locului, polițiștii Inspectoratului de Poliție Rîșcani, au stabilit că automobilul de model BMW, condus de către tânărul de 22 de ani, locuitor al satului Recea, raionul Rîşcani, care deplasându-se cu automobilul spre direcția oraşului Rîşcani, a ieșit pe contrasens pentru a depăși un mijloc de transport. Astfel, automobilul s-a tamponat cu un camion, condus de un bărbat de 47 de ani.

În automobilul de model BMW se aflau trei pasageri, două femei și un bărbat cu vârste cuprinse între 19 și 33 de ani. În urma impactului una dintre tinere a decedat la fața locului, iar ceilalți pasageri și șoferul alegându-se cu leziuni au fost transportați la Spitalul raional din Rîșcani.

Ca urmare a verificărilor s-a constatat că șoferul BMW-ului, precum și bărbatul care se afla în același mijloc de transport în calitate de pasager, sunt angajați ai poliției. De asemenea, oamenii legii au stabilit că în momentul accidentului, conform rezultatelor preliminate, aceștia se aflau în stare de ebrietate.

Polițistul care se afla la volanul automobilului va fi reținut și cercetat penal.

Actualmente, alte circumstanțe se stabilesc.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...