12:20:15 19.04.2024
Stiri

Juristul Partidului „ȘOR” susține că Maia Sandu „a fugit” atunci când a vrut să-i transmită înștiințarea de chemare în judecată

Partide/Comunicate 09.07.2018 18:32 Vizualizări882 Autor: Ziarul National
Juristul Partidului „ȘOR” susține că Maia Sandu „a fugit” atunci când a vrut să-i transmită înștiințarea de chemare în judecată captură privesc.eu


Juristul Partidului „ȘOR”, alături de alți susținători ai formațiunii, au vrut să intre astăzi la o conferința de presă susținută de Maia Sandu, pentru ca să-i transmită cererea prealabilă de chemare în judecată, semnată de Ilan Șor.

Avocatul lui Ilan Șor susține că evenimentul a provocat învălmășeală în tabăra susținătorilor liderei PAS, iar „cel mai mult s-a remarcat Oazu Nantoi, care a aplicat și forța fizică pentru a-l împiedica să-i transmită înștiințarea Maiei Sandu”.

Acesta a mai spus că alături de activiști și simpatizanți ai formațiunii au așteptat la intrarea în sala în care avea loc conferința de presă, însă Maia Sandu „a înțeles cum stau lucrurile, a finalizat repede conferința și a părăsit sala prin ușa din dos”.

Sursa citată mai adaugă faptul că „această mișcare nu a salvat-o de huiduielile celor prezenți care au scandat „Jos Maia Sandu” și „Rușine”.

Acesta a explicat și de ce a decis să-i înmâneze astăzi această înștiințare. „Timp de o lună, aceasta inventează fel de fel de tertipuri pentru a refuza să o primească”. Acest comportament, în opinia juristului, încă o dată „demonstrează că ea înțelege că se face vinovată și încearcă în fel și chip să evite procedurile judiciare”.

Acum o lună, Ilan Șor a depus o cerere privind atragerea la răspundere penală a liderei PAS pentru calomnie. Șor susține că Maia Sandu ar fi lansat mai multe „acuzații neprobate” la adresa sa. Acesta cere dezmințirea acuzațiilor, precum și achitarea unor despăgubiri.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md