Recomandări #diez. Cele mai frumoase evenimente pentru un început de săptămână cât mai reușit

T58HDT4OXX

Un nou început de săptămână înseamnă noi evenimente, așa că i-ați prietenii, buna dispoziție și ieși din casă, iar echipa #diez te ajută să selectezi cele mai frumoase evenimente pentru ziua de marți, 10 iulie.

Film  „The great Gatsby”

inx960x640

Îți place să vizionezi filme, să comunici și să petreci tipul în aer liber? Atunci acest eveniment este potrivit pentru tine. Marți, începând cu ora 21:00, în Parcul Grădina Botanică, va fi difuzat filmul „The great Gatsby”.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Ședința Top Toastmasters din 10. 07. 2018

Top Toastmasters Club (Chișinău) este o platformă unde ai oportunitatea să-ţi dezvolți abilităţile de comunicare şi de leadership. Pentru data de 10 iulie 2018 organizatorii au pregătit o ședință deosebita. Ești invitat și tu să fii alături de organizatori să învățați împreună.

Agenda ședinței și a evenimentului o vedeți AICI!

#Film: „Society of the Spectacle”

În această marți sunteți invitați să vizionați filmul Something Better to Come. Această proiecție este parte a programului Centrul Civic al Chișinăului – cinema în aer liber și beneficiză de suținerea Ministerului Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova în cadrul proiectului CHIOȘC.

Mai multe detalii găsiți AICI!

#Orășelul Sportiv Orange 2018 – Fii cu #OchiiPeMinge

Mâine, 10 iulie se dă startul semifinalelor Campionatului Mondial de Fotbal 2018. Primul meci din cadrul semifinalelor va fi jucat pe stadionul Stadionul Krestovsky cu începere de la ora 21:00. Poți viziona meciul la scuarul Teatrului Naţional de Operă şi Balet Maria Bieşu din Capitală.

Mai multe detalii găsești AICI!

#OMUL FURNICĂ ŞI VIESPEA 2 ÎN 3D

Scott Lang ajunge să se confrunte cu consecințele propriilor alegeri atât ca super erou, cât și ca tată. Deși întreaga sa atenție este acum concentrată pentru a reechilibra viața de familie și responsabilitățile pe care le are în calitate de Ant-Man, Scott este solicitat de Hope van Dyne și Dr. Hank Pym să preia o misiune nouă și urgentă. Atfel, nevoit să își îmbrace din nou echipamentul, Scott trebuie să își reînvie spiritul de echipă pentru a colabora cu Wasp, alături de care va încerca să descopere misterele trecutului.

Mai multe detalii

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente