/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Traficanți de droguri, printre care și un rapper cunoscut, au fost reținuți

09 iulie 2018, ora 14:25

Ofițerii Direcției Antidrog a Inspectoratului Național de Investigații au monitorizat activitatea grupului timp de patru luni și au stabilit că membrii acestuia comercializau droguri de tip hașiș și marijuana în capitală.

Totodată, a fost infiltrat un agent de investigație sub acoperire, care a procurat droguri de la suspecți. Drept urmare, la 3-4 iulie, suspecții au fost reținuți în momentul comercializării drogurilor.

Polițiștii au depistat la domiciliile suspecților peste 200 gr. de hașiș, un pistol pneumatic, mijloace bănești în sumă de 24 000 lei, două aparate artizanale pentru consum de droguri, un cântar electronic la scara mică. A fost confiscat și un automobil al unui suspect. Valoarea drogurilor sechestrate se estimează la aproximativ 40 000 lei.

Toate persoanele au fost reținute pe un termen de 72 de ore. Dacă vor fi găsiți vinovați, bărbații riscă pedeapsă cu închisoare de la 7 la 15 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram