/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Numeroase critici la adresa lui Klaus Iohannis în urma revocării șefei de la DNA

missing
09 iulie 2018, ora 14:33

Majoritatea comentariilor lăsate pe pagina de Facebook a lui Iohannis se referă la diminuarea substanțială a şanselor la alegerile prezidențiale din 2019 din cauza revocării Laurei Codruţa Kovesi din funcţia de procuror şef al DNA.

„Revoltător și inadmisibil este faptul că ai semnat revocarea pentru că nu vrei să riști să pierzi funcția. Revoltător și inadmisibil este că folosirea tuturor instrumentelor a fost doar declarativă. Practic nu s-a întâmplat mai nimic. Dezamăgitor. Aș zice că ai pierdut anticipat următoarele alegeri.”

„Ati semnat demiterea procurorului DNA, chiar acum cateva ore! Rusine! Ati amanat absolut nemotivat referendumul care ar fi putut scoate penalii din parlament! Rusine! Sunt complet dezamagit! Actiunile dvs. din ultimul an si jumatate( sau mai corect spus, lipsa completa a oricarei reactii) nu ma fac decat sa gandesc ca aveti deja, sau ca urmariti sa incheiati o intelegere profitabila cu penalii de la psd.Rusine si 0 Respect!”

„Penalii au învins din nou! Ați pus în aplicare o decizie CCR, ceea ce este corect, dar nu am înțeles de ce a durat atât timp? Ați cerut celor două capete mafiote Dracnea și Tăriceanu sa pună în aplicare decizii mai vechi, de exemplu cea cu 300 parlamentari? Ați cerut respectarea hotărârilor instanțelor care au interzis la 6 parlamentari să ocupe funcții publice? Ați cerut celor câteva zeci de parlamentari cu probleme penale să nu se implice în maltratarea legilor justiției? Ați atenționat ministrul justiției că se ocupă de favorizarea infractorilor și nu de victimele lor? Aveți obligația să ieșiți în fiecare seară și să cereți respectarea legilor și Constituției in integralitatea lor! Altfel demonstrați că trăiți în concubinaj cu ciuma roșie! Ei vă somează cu suspendare, dvs. trageți de timp ca să nu pară că le satisfaceți poftele!” sunt mesajele lăsate de românii dezamăgiți pe rețelele de socializare.

Cei care nu l-au criticat pe Klaus Iohannis i-au cerut să declanşeze organizarea unui referendum pe tema Justiţiei.

Amintim că preşedintele României Klaus Iohannis a emis decretul de revocare a Laurei Codruţa Kovesi de la conducerea DNA, potrivit deciziei CCR, anunţul fiind făcut luni(9 iulie) de către purtătorul de cuvânt al şefului statului, Mădălina Dobrovolschi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram