/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, ajutor UE și pericol atomic. Zelenski: „Teroarea trebuie învinsă complet și peste tot”

Ce reacție a avut Vladimir Putin în urma înfrângerii Rusiei la Cupa Mondială

missing
09 iulie 2018, ora 12:21

Deși au fost dezamăgiți de rezultat, jucătorii ruși nu au avut prea mult timp de liniște. După partidă, în vestiar și-a făcut apariția prim-ministrul Rusiei, Dmitri Medvedev, care a urmărit partida alături de președintele Croației , iar la final le-a ținut fotbaliștilor un discurs prin care i-a felicitat pentru prestația de la Mondial.
„Vom avea un alt tip de fotbal după performanțele voastre, sunt sigur. Ați fost grozavi, vă mulțumesc pentru toate meciurile și mai ales pentru acesta. Poate că o să sune ciudat ce voi spune, dar a fost cel mai bun meci din istoria naționalei de fotbal a Rusiei”, le-a transmis Medvedev, informează Sputnik News.

„Nu putem cere oamenilor să creadă în noi, am spus-o și în prima zi. Acum întreaga țară știe de ce este capabil fotbalul național rus. Sper că am schimbat părerea lor în mai bine”, a declarat Cherchesov jurnaliștilor.

Medvedev a ținut să precizeze că atât jucătorii, cât antrenorul echipei naționale, Stanislav Cherchesov, sunt invitați de către Vladimir Putin pentru a discuta performanța de la Mondialul 2018.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram