10:49:25 18.04.2024
Stiri

VIDEO // Exerciții pe care e bine să le faci dimineața ca să te simți mai FLEXIBIL

Știri 09.07.2018 08:04 Vizualizări1968 Autor: Ziarul National
VIDEO // Exerciții pe care e bine să le faci dimineața ca să te simți mai FLEXIBIL sursa: eva.ro


Aceste mișcări făcute în fiecare dimineață îți măresc flexibilitatea și te ajută să nu te mai simți înțepenit. Include aceste exerciții în rutina ta zilnică!

Nu îți dai seama de beneficiile pe care le aduce sportul făcut cu regularitate, dar odată ce le simți pe propria piele te asigur că nu vei mai dori să te oprești. Este foarte greu să te trezești mai devreme dimineața și să-ți găsești energia necesară să faci mișcare, însă dacă faci asta o perioadă, acest lucru îți va intra în obișnuință. Știu că îți este deosebit de greu să te ridici din pat ca să faci sport, dar uneori cea mai bună soluție este cea în care nu te gândești la ce ai de făcut, ci te ridici pur și simplu, apucându-te direct de mișcare.

Știi că nu degeaba spun numeroși specialiști că mișcarea este cea mai bună metodă ca să te trezești de-a binelea dimineața, nicidecum cafeaua. După primele minute de exerciții, indiferent de activitatea pe care o preferi, vei începe să simți acest lucru.

Cum te anunță corpul că are nevoie de mișcare?

Începi să-ți simți corpul tot mai rigid, ai constant dureri în zona lombară și începi să gâfâi după câteva scări urcate? Ar trebui să fie suficient ca să conștientizăm că acestea sunt semnalele de alarmă pe care ți le transmite corpul tău. Nu uiți să-l hrănești (ar fi de preferat cu alimente sănătoase), dar uiți să-l miști și să-i lucrezi fiecare mușchi. De ce? Poate din comoditate sau poate din lipsă de timp.

Fiecare persoană are o flexibilitate din naștere, de aceea copiii fac cu atâta ușurință sfoara sau își duc picioarele după cap.

Însă, pe măsură ce înaintăm în vârstă, flexibilitatea și mobilitatea articulațiilor încep să se piardă. Și lucrurile degenerează și mai mult în cazul în care ai un job la care petreci mult timp pe scaun.

Rigiditatea crescută, senzația de moleșeală, lipsa energiei și durerile care își faci simțită prezența în diverse zone ale corpului sunt motive suficiente ca să-ți miști corpul. Începe cu aceste cinci exerciții pe care e bine să le faci dimineața ca să îți mărești flexibilitatea și să scapi de durere:

Sursa: eva.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md