/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Mesajul unui jurnalist plecat peste hotare către Vlad Plahotniuc: „Crezi că îmi place să muncesc la construcții?”

09 iulie 2018, ora 07:37

Jurnalistul Denis Zavorotnîi a postat aseară un mesaj pe facebook în care i se adresează lui Vlad Plahotniuc, povestindu-i motivele pentru care a fost nevoit să plece peste hotare la munci necalificate.

„Domnule Vlad, tu nu mă știi și nici nu ai treabă cu mine, tu te răsfeți în lux și treci peste cadavre, iar eu sunt doar un simplu și umil cetățean, care, la fel ca alte sute de mii de moldoveni, a fost nevoit să plece peste hotare și să muncească pe unul din șantierele din Europa.

Din cauza sărăciei pe care ai creat-o în țară… Pentru că acasă, în Moldova, din vina ta, nu mai aveam cu ce-mi hrăni familia și cu ce-mi plăti facturile… (…) Crezi că mie, unui jurnalist cu studii superioare îi place să muncească în construcții? Nu, cu siguranță. Dar cel mai tare nu-mi place ca guvernanții să-și bată joc de țara mea!”, a scris jurnalistul.

Denis Zavorotîi își exprimă în mesajul său nemulțumirea față de invalidarea alegerilor locale din Chișinău.

Domnule Vlad, tu nu mă știi și nici nu ai treabă cu mine, tu te răsfeți în lux și treci peste cadavre, iar eu sunt doar un simplu și umil cetățean, care, la fel ca alte sute de mii de moldoveni, a fost nevoit să plece peste hotare și să muncească pe unul din șantierele din Europa.TU M-AI ADUS AICI! Din cauza sărăciei pe care ai creat-o în țară… Pentru că acasă, în Moldova, din vina ta, nu mai aveam cu ce-mi hrăni familia și cu ce-mi plăti facturile… Însă ceea ce mă doare cel mai mult, e că în lipsa mea și a multor conaționali de ai mei, ți-ai bătut joc în fel și chip de țara mea și ai călcat în picioare tot ce-am avut mai sfânt. Votul furat și anularea alegerilor din Chișinău a fost ultima picătură! Crezi că mie, unui jurnalist cu studii superioare îi place să muncească în construcții? Nu, cu siguranță. Dar cel mai tare nu-mi place ca guvernanții să-și bată joc de țara mea! Crezi că dacă nu ne știi și suntem departe, nu mai contăm? Crezi că nu vom reveni și noi acasă? Să știi că primul lucru pe care îl fac când revin în țară, iar eu cu siguranță revin, IES LA PROTEST! Pentru că așa nu se mai poate! Cunosc mulți moldoveni din diasporă care vor proceda la fel. Poate vocea noastră comună, a cetățenilor de acasă și a celor din diasporă, va ajunge la tine și te va face să înțelegi că poporul S-A SĂTURAT DE TINE! Dacă erai într-o altă țară, erai împușcat, sau, în cel mai bun caz, ajungeai la pușcărie… Noi, însă, te-am răbdat, pentru că am fost proști… Am fost naivi, dar nu mai suntem! Ți-am permis, dar nu-ți mai permitem! Am suportat, dar nu mai suportăm! Gata! Ajunge! Până aici!#VotFurat #DiasporaExistă #Rezist #ACUM #NuPlaha

Gepostet von Denis Zavorotnii am Sonntag, 8. Juli 2018

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram