/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

SA Franzeluța: ”Includerea în lista de interdicție a fost o eroare”

missing
08 iulie 2018, ora 12:21

Potrivit Agenţiei Achiziţii Publice, includerea SA Franzeluța în lista de interdicție a fost determinată de prezentarea de către companie, la licitația din 14 iunie, organizată de Direcția educație, tineret și sport, a unui document fals. Este vorba despre certificatul privind lipsa sau existenţa restanţelor faţă de bugetul public naţional. Franzeluța precizează că „la acel moment nu avea restanţe faţă de bugetul public naţional, şi nici în alte perioade, fiind un contribuabil de bună-credinţă”, se arată într-un comunicat emis de companie.

Drept dovadă, combinatul de panificație aduce o scrisoarea emisă de Serviciul Fiscal de Stat la data de 3 iulie 2018, în care se menționează că la 13 iunie 2017 compania nu avea restanţe faţă de bugetul public naţional.

„Prezentarea de către S.A. „Franzeluţa” a certificatului privind lipsa sau existenţa restanţelor faţă de bugetul public naţionalcu indicarea eronată a datei se datorează factorului uman, care este unul inerent în activitatea de zi cu zi a persoanelor. E o eroare pur tehnică şi ne exprimăm regretul că ea a stat la baza apariţiei unor informaţii ce aduc prejudiciu imaginii Combinatului. Includerea în Lista de interdicţie a societăţii pe o perioadă de 3 ani va avea impact negativ atât asupra societăţii cât şi asupra instituţiilor publice care prin intermediul licitaţiilor publice desfăşurate achiziţionează produse de panificaţie de calitate înaltă la preț optim. Vom depune toate eforturile pentru eliminarea consecinţelor acestei erori tehnice”, se mai spune în comunicat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram