15:05:38 19.04.2024
Stiri

Ora 3:33 sau MISTERUL timpului mort. Momentul când spiritele devin active

Știri 08.07.2018 08:30 Vizualizări20082 Autor: Ziarul National
Ora 3:33 sau MISTERUL timpului mort. Momentul când spiritele devin active


De-a lungul anilor, au existat mai multe rapoarte, despre anumite fenomene inexplicabile, care se petrec între orele 3 și 4 ale dimineții. În special, aceste fapte bizare se declanșează la ora 3:33.

Mulți oameni susțin că se trezesc între orele 3 și 4 ale dimineții, aparent fără niciun motiv. Ei mai susțin că atunci se petrece ceva ciudat, inexplicabil și fără nicio logică clară și trec prin niște evenimente paranormale, cum ar fi paralizia în somn sau contactul cu anumite spirite. Se pare că aceste fenomene se declanșează cu precădere la ora 3:33, oră care este numită de ezoteriști „Ora timpului mort” sau „Ora Diavolului”.

Explicații paranormale – Ora 3:33

Una dintre cele mai interesante explicații ale acestui moment se referă la faptul că atunci spiritele sau entitățile din alte dimensiuni pot întrepătrunde în a noastră. Ceva se întâmplă și entitățile pot comunica mai ușor cu oamenii.

Potrivit unor investigații, cele mai multe dintre decese au loc noaptea, între orele 03:00 și 05:00, deoarece în acest moment sistemul imunitar al organismului este mai vulnerabil. Între aceste ore, persoanele bolnave sau bătrânii au predispoziție de a trece granița morții, pentru că organismul este foarte slăbit din punct de vedere energetic.

Spiritele devin active

Ezoteriștii susțin că spiritele devin mult mai active între aceste ore. Însă momentul cu cea mai mare încărcătură mistică este ora 3:33. Încă din cele mai vechi timpuri, s-a considerat că noaptea este cel mai bun moment pentru a invoca spiritele. De exemplu, în Evul Mediu, vrăjitoarele considerau cea mai bună oră pentru orice activitate, ora 12 noaptea.

Potrivit experților, este mai ușor să vezi anomalii sau apariții în întuneric decât pe timp de zi.

Ora 3:33 – Experiențe în timp real

Mulți dintre subiecții analizați, au susținut că au simțit prezențe bizare, în camera în care domn, în anumite momente ale nopții. Ei s-au simțit terifiați și speriați și au avut inspirația să doarmă cu lumina aprinsă, însă nu întotdeauna această metodă a funcționat. Acestea sunt exemple clare ale atacurilor demonice, care au legătură directă cu paralizia în somn. Cei care au experimentat un asemenea eveniment susțin că s-au trezit brusc din somn, nu se puteau mișca, dar simțeau o prezență malefică în zonă.

Cele mai multe cazuri de paralizie în somn se petrec între orele 3 și 4 ale dimineții. Exact în momentul în care organismul este lipsit de orice protecție energetică.

Atunci când a venit vorba despre paranormal și evenimente inexplicabile, știința a încercat să ofere explicații logice. Psihologii susțin că este vorba despre tiparele de somn. După o anumită perioadă de somn este posibil să devenim mai vulnerabili și să ne trezim în anumite momente ale nopții mult mai ușor. În acest context, ora 3 dimineața este considerată o perioadă a tiparului de somn. Acesta ar fi motivul pentru care cei mai mulți dintre oameni se trezesc brusc.

Psihologii și psihiatrii sugerează că această senzație are loc doar printr-o reprezentare a fricii noastre colective de întuneric. Se pare că, în timpul nopții, simțurile noastre sunt ascuțite în căutarea unor potențiale pericole, o capacitate pe care am moștenit-o de la strămoșii noștri.

Sursa: efemeride.ro


Stiri relevante
Top stiri

Actualitate
Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md