Nu ai planuri pentru ziua de duminică, 8 iulie? Echipa #diez îți sugerează cele mai cool evenimente

teens-party

Pentru un sfârșit de weekend memorabil, echipa #diez ți-a pregătit o listă de evenimente care îți va colora ziua sau seara de duminică. Nu rata șansa să ieși din rutina zilei.

#Spectacol de animație ,,Cei 3 Purceluși” (Eveniment Caritabil)

Planeta Clounella continuă să bucure copilul tău cu cele mai frumoase și interesante spectacole. De această dată, familia ta este invitată la spectacolul de caritate Trei purceluși, care va avea loc la  Filarmonica Națională, cu începere la ora 16:00. Biletele pot fi cumpărate aici. Mai multe detalii le puteți găsi pe Facebook.

#Desen Animat „Turbo”

Cinema în Aer Liber” este un proiect creat pentru toți cei care își doresc să experimenteze noi trăiri în această vară și să creeze amintiri frumoase împreuna cu prietenii, rudele, familia. Constă dintr-un cinema „construit” în sânul naturii, sub cerul liber, amenajat într-un stil modern, comod și călduros. Cu un ecran de proiecție, cu fotolii Bean-Bag, cu un bufet cu băuturi și înghețată, unde familiile, cuplurile, copiii, tinerii vor avea posibilitatea de a privi filme de diferite genuri: motivaționale, educative, filme de acțiune, romane, drame.

Prețul biletului e de 60 de lei, copiii cu vârsta de până la 7 ani intră gratuit. Locația – Grădina Botanica, cu începere de la ora 21:00. Biletele pot fi procurate pe iTicket. Pagina evenimentului aici.

#Workshop de ceramică și sculptură pentru copii

Lăsăm imaginația să zburde și avem libertatea de a creea și a da viață celor mai interesante proiecte. Fiecare workshop înseamna joacă, pentru că motivează entuziasmul copiilor. Fiecare workshop se bazează pe joc, dar și pe elemente educative, astfel copiii fac cunoștință cu ideea de modelare, își dezvoltă imaginația, și simțul practic, sunt implicați în proiecte de grup și descoperă cât de amuzant poate fi lucrul în echipă.  Activitatea se desfășoară la ZARD ART (șos. Hâncești 55 bl.6 office 3).

Prețul de participare este 250 MDL. Pentru înregistrare la workshop completați formularul.

Summer Organic Sunday Brunch

Brunch-ul de duminică este o masă pentru savoarea sfârșitului de săptămână. Un amestec de mic dejun si prânz, brunch-ul are pretextul unei întâlniri cu prietenii sau cu toată familia în alt loc decât acasă.

Bucătarul șef împreună cu echipa sa își pun la încercare ingeniozitatea pentru a crea meniuri sofisticate pentru răsfățul de week-end. Meniul brunch-ului este bufetul suedez de unde te servești cu tot ce-ți poftește inima. Începând cu ora 11:00, sunteți invitați la restaurantul Mezzo (str. Dimitrie Cantemir 12). Preț per persoană este de 375 de lei. Rezervări și informații: 062 122 221. Pagina evenimentului aici.

#Supraviețuind pe mare

Adrift (2018) se bazează pe adevărata poveste a doi marinari pasionați care au pornit într-o călătorie peste ocean în 1983. Tami Oldham și Richard Sharp nu au anticipat că vor naviga direct către unul dintre cele mai catastrofale uragane din istoria înregistrată. În urma furtunii, Tami se trezește din starea de inconștiență găsindu-l pe Richard grav rănit și barca lor în ruine, fără mijloace de comunicare. În lipsa oricărei speranțe de salvare din exterior, Tami trebuie să găsească forța și hotărârea de a se salva pe ea însăși și pe singurul bărbat pe care l-a iubit vreodată. În acest sens, pornește într-o cursă contra cronometru, călătorind 1.500 de mile înapoi în Hawaii, în timp ce se confruntă cu dificultăți importante. „Adrift” este o poveste de neuitat despre reziliența spiritului uman și puterea transcendentă a iubirii.

gf

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente