03:53:11 20.04.2024
Stiri

RĂZBOI în toată regula la Palatul Buckingham!

Monden 07.07.2018 11:30 Vizualizări2476 Autor: Ziarul National


RĂZBOI în toată regula la Palatul Buckingham! Sursa: libertateapentrufemei.ro

De când a devenit ducesă, americanca Meghan Markle, de 36 de ani, a intrat foarte repede pe sub pielea reginei. Iar asta se vede inclusiv din limbajul nonverbal al monarhului, atunci când stă de vorbă cu ducesa de Sussex. În mod normal, asta ar fi o veste bună, dar nu și pentru soția lui William, care e din ce în ce mai invidioasă pe Meghan. În plus, se simte dată la o parte și simte că pierde din ce în ce mai mult teren.

Concret, Kate și Meghan nu se mai înțeleg deloc. În timp ce Kate credea că va găsi în Meghan o aliată, lucrurile stau cu totul altfel. Meghan a urcat urgent pe scara favorurilor, mult mai repede decât ea, care e căsătorită cu prințul William din 2011.

„De când Meghan s-a căsătorit cu prințul Harry, ea și regina s-au apropiat foarte mult. Regina chiar a ajuns să o cunoască și o găsește fermecătoare. Crede că totul la Meghan reprezintă viitorul monarhiei”, a povestit o sursă.

Însă pe măsură ce s-a apropiat de Meghan, regina a ajuns în centrul disputei dintre cele două. Relația dintre ele e puțin spus „tensionată”, iar faptul că regina o alege fățiș pe Meghan e frustrant pentru Kate, forțată să stea departe de reflectoare, ea fiind în concediu de maternitate, după nașterea lui Louis, în urmă cu două luni.

„Începe să se simtă din ce în ce mai dată la o parte acum că Meghan e în centrul atenției. Deși Kate e în familie de mai multă vreme, ea nu este atât de apropiată de regină pe cât e Meghan acum”, a mai spus sursa.

Argumente

Iar regina nici nu face nimic să-și ascundă preferința pentru Meghan. Kate a fost nevoită să aștepte căsătoria cu William pentru a fi invitată la masa de Crăciun, alături de regină. Meghan, însă, a fost invitată chiar dacă era doar logodită cu Harry.

Apoi, la mai puțin de o lună după nunta lui Meghan, aceasta a fost invitată într-un turneu cu regina, onoare de care Kate nu s-a bucurat decât la aproape un an de la căsătoria cu William.

Diferențe de personalitate

„Kate și regina au o relație formală. Kate este rezervată și ușor falsă în prezența reginei, spre deosebire de Meghan, care întotdeauna a fost ea însăși și care nu face un mare caz dacă încalcă vreo regulă a protocolului”, a mai spus sursa, afirmând că monarhului îi place asta la nebunie.

„Regina adoră personalitatea caldă a lui Meghan, inteligența sa și simțul umorului”, a mai explicat sursa.

Potrivit acesteia, în spatele luminii reflectoarelor, regina Elisabeta și Meghan Markle sunt chiar mai apropiate decât ce se vede. Meghan a fost invitată la Palatul Buckingham, să ia ceaiul cu regina. Cele două au vorbit relaxat despre tot felul de lucruri, de la acțiunile caritabile până la actorie și adaptarea la viața regală.

În timp ce Meghan nu e interesată să hrănească hăul care se naște între ea și Kate, vrea totuși să îi placă reginei și e fericită că aceasta e de partea ei, a mai declarat sursa.

Sursa: libertateapentrufemei.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md