‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
miercuri, 24 aprilie, 2024
10 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriÎn Rusia prețul merelor timpurii este de 3 ori mai mare, decât în Ucraina

În Rusia prețul merelor timpurii este de 3 ori mai mare, decât în Ucraina

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Săptămâna aceasta producătorii din sudul Rusiei au început realizarea merelor timpurii. Conform informaţiilor oferite de operatorii de piață, cantitatea de mere este destul de mică, cele mai des întâlnite soiuri fiind Geneva şi Belîi naliv, scrie fruit-inform.com.

Chiar dacă, primăvara a fost mai caldă şi majoritatea fructelor s-au copt mai devreme, în sudul Rusiei recoltarea merelor a început în termeni obişnuiţi. Preţurile producţiei rămân neschimbate, un kilogram de mere fiind vândut cu preţul de 0,71-1,19 dolari, în dependenţă de calibru, soi şi calitate.

Astfel, merele ruseşti sunt vândute cu un preţ de trei ori mai mare decât în Ucraina, unde un kilogram de mere este vândut cu 0,27-0,38 dolari. Cu toate acestea, producătorii de mere din Rusia nu sunt mulţumiţi, deaoarece vânzările sunt mici din cauza prezenţei pe piaţă a pomuşoarelor de sezon, care încă sunt solicitate, iar calitatea merelor, după cum spun cumpărătorii, lasă de dorit. Pomicultorii planifică să reducă preţul de realizare pentru a putea vinde mai rapid merele.

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›