03:03:32 29.03.2024
Stiri

Decanul FRIȘPA: „Bucurie fără margini în tabăra „proeuropenilor”! UE a amânat finanțarea, Moscova își freacă mâinile”

Politică 05.07.2018 12:00 Vizualizări1706 Autor: Ziarul National
Decanul FRIȘPA: „Bucurie fără margini în tabăra „proeuropenilor”! UE a amânat finanțarea, Moscova își freacă mâinile” facebook


Opoziția de la Chișinău degeaba se bucură de faptul că Uniunea Europeană va suspenda acordarea primei tranșe din cele 100 de milioane de euro, deoarece de pe urma acestui fapt beneficiază, în primul rând, Moscova.

De această părere este decanul Facultății de Relații Internaționale, Științe Politice și Administrative din cadrul (FRIȘPA) din cadrul Universității de Stat din Moldova, Alexandru Solcan.

„Bucurie fără margini în tabăra „proeuropenilor” de la Chișinău! Finanțarea europeană pentru R. Moldova se pare că iarăși va fi amânată. Moscova își freacă mâinile. FSB-ul și-a mai trecut o realizare în palmaresul său. Următorul obiectiv - alegerile parlamentare”, a comentat acesta pe pagina sa de Facebook.

CITIȚI și LIVE // Ședința Parlamentului European: Declarații DURE la adresa R. Moldova, după invalidarea alegerilor din Chișinău

În opinia sursei citate, „fără o expertiză serioasă despre situația în țările din proxima vecinătate, UE nu are nicio șansă să facă față războiului hibrid”.



Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md