Recomandări #diez. Evenimente pentru o zi însorită de joi, 5 iulie

APH9IEVD52-920×613

Timpul de afară ne bucură cu soare și pentru că este timp favorit pentru a petrece timpul cu prietenii și familia, echipa #diez îți sugerează câteva idei de evenimente la care ai putea să mergi. Profită de timpul liber și întâlnește-te cu prietenii.

#Pub Quiz: Be smarter eat Brains!

36334511_1008799822628284_6542828109278740480_o

Acesta este un joc intelectual – distractiv , unde fiecare participant, poate util și cu plăcere să își petreacă timpul, să își demonstreze ingeniozitatea și norocul, și nu în ultimul rând să își demonstreze cunoștințele sale, răspunzând la întrebări într-o companie de oameni veseli și pasionați. Evenimentul este organizat la OLD BUS, strada Alexandru cel Bun 83 cu începere de la ora 19:30. Mai multe detalii vezi pe pagina de Facebook a evenimentului.

#Crearea jocurilor ”KODU GAME LAB” lecție gratuită pentru copii

36188004_598067827253329_2676802152067760128_n

Crearea jocurilor ”KODU GAME LAB” lecție gratuită pentru copii 8-15 ani, 5 iulie ora 16:30. Dacă jocurile pe calculator – este ocupaţia principală a copiilor acasă, atunci această lecţie poate deveni primul pas spre a direcţiona această ocupaţie în una utilă. Crearea jocurilor este o posibilitate mult mai incitantă decât doar a ne juca. Evenimentul va fi organizat prin Junior STEP It Academy Moldova, cei interesați se pot înregistra AICI.

#Expoziție de fotografie „În ochii lor, ai medicilor”

expoziție

În acest an, ziua medicului a fost sărbătorită în toată țara pe data de 17 iunie. Pentru a aduce un omagiu „celei mai nobile și responsabile meserii din lume”, fotograful din Chișinău, Alex Iordache, a lansat o serie de portrete ale medicilor din Republica Moldova, care arată ce putem vedea „În Ochii Lor”. Expoziția va fi expusă la Sala cu Orgă, în perioada 21 iunie – 1 iulie. Mai multe informații vezi AICI.

#OMUL FURNICĂ ŞI VIESPEA 2

maxresdefault

Scott Lang ajunge să se confrunte cu consecințele propriilor alegeri atât ca super erou, cât și ca tată. Deși întreaga sa atenție este acum concentrată pentru a reechilibra viața de familie și responsabilitățile pe care le are în calitate de Ant-Man, Scott este solicitat de Hope van Dyne și Dr. Hank Pym să preia o misiune nouă și urgentă. Atfel, nevoit să își îmbrace din nou echipamentul, Scott trebuie să își reînvie spiritul de echipă pentru a colabora cu Wasp, alături de care va încerca să descopere misterele trecutului.

viespe si furnica

#ReCrează frumusețea din tine

Autospeciale7-1

ReCrează frumusețea din tine este un serviciu care vine în întâmpinarea meşteriţelor ce iubesc arta handmade și doresc să învețe ceva nou. Cu multă imaginație și pasiune broderia cu mergele, confecționarea cerceilor și brățărilor, croșetatul vă poate crea un întreg imperiu al frumuseţii, de aceea lucrul manual rămâne a fi unul din ocupațiile ce aduc plăcere. Biblioteca „Târgu-Mureș” invită doritorii să se alăture la o „Șezătoare modernă”. Pentru mai multe detalii accesați pagina de Facebook a evenimentului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente