Principală  —  IMPORTANTE   —   LIVE/ Ședință de Guvern cu…

LIVE Ședință de Guvern cu 12 subiecte pe ordinea de zi

Ședința din 4 iulie a Guvernului a fost anunțată în dimineața zilei de astăzi, fără însă ca subiectele care urmează a fi discutate să fie plasate pe site-ul oficial al Executivului. Agenda ședinței și, respectiv, proiectele care urmează a fi aprobate au fost făcute publice cu zece minute înainte de începerea ședinței. Acestea pot fi accesate AICI

Premierul Pavel Filip a efectuat între 2-3 iulie o vizită la Strasbourg unde s-a întâlnit cu Johannes Hahn, Comisarul pentru Politica Europeană de Vecinătate şi Negocieri de Extindere și Thorbjørn Jagland, secretarul General al Consiliului Europei. Vizita nu a fost anunțată din timp de Guvern și a avut loc în aceeeași perioadă în care liderii opoziției se aflau la Strasbourg pentru a se întâlni cu oficiali europeni și a le comunica situația din țară după ce justiția a invalidat alegerile leocale noi.

Update: Deși în agenda publică au fost incluse doar 12 subiecte, Guvernul a examinat mai multe chestiuni. Proiectele de hotărâre însă n-au fost publicate pe pagina oficială nici până la încheierea ședinței Guvernului.