/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

(In) Justiția ne lasă fără banii UE. Comisia Europeană a blocat prima tranșă din ajutorul macrofinanciar de 100 de mln. de euro destinat Moldovei

missing
03 iulie 2018, ora 19:02

Jurnaliștii au trimis o solicitare de informații Comisiei Europene, pentru a clarifica dacă anularea alegerilor va afecta ajutorul financiar preconizat pentru Moldova în valoare de 100 de milioane de euro. Din răspunsul Comisiei Europene se înțelege că prima tranșă a fost oprită. Comisia Europeană a precizat că debursarea banilor depinde de implementarea cu succes a unor măsuri economice și punerea în aplicare a condițiilor politice: respectarea mecanismelor democratice, respectarea statului de drept și respectarea drepturilor omului. Departamentul european consideră că Moldova și-a îndeplinit obligațiile privind măsurile economice – nu și cele politice.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram