Radu Albot se califică în runda a doua la Wimbledon 2018. Cu cine va concura acesta

albot-stockholm-2016-monday
Foto: ATP

Tenismenul moldovean, Radu Albot, a învins în prima rundă de la Wimbledon 2018. Acesta l-a învins pe Pablo Carreno Busta, care este pe locul 12 ATP.

Prima victorie în meci a fost obținută de Carreno Busta în primul set cu 6:3, însă al doila set a fost câștigat de tenismenul moldovean cu scorul 6:0. În cel de-al treilea set a câștigat Radu cu scorul de 7:5.

Al patrulea set a egalat din nou rezultatele, după ce jucătorul moldovean a învins categoric cu scorul 6:2. În al cincilea set, Radu Albot câștigă primele game-uri, însă meciul este suspendat din cauza lăsării întunericului.

Astăzi, 3 iulie 2018, sportivul moldovean revine cu o victorie spectaculoasă în al cincilea set (6:1) și câștigă întreaga partidă cu scorul 3:6 6:0 6:7(5) 6:2 6:1. Meciul a durat 3 ore și 1 minut.

În runda a doua, Radu Albot îl va întâlni pe jucătorul de tenis din Slovenia, Aljaz Bedene, locul 71 în clasamentul mondial. La dublu, sportivul moldovean joacă în pereche cu Malek Jaziri (Tunisia). În prima rundă, perechea noastră va întâlni duetul Divij Sharan (India) – Artem Sitak (Noua Zeelandă).

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente