23:38:27 25.04.2024
Stiri

Maia Sandu, aspru CRITICATĂ la postul TV care-l sprijină pe Năstase. Liderei PAS i s-a amintit că a fost la guvernare alături de PD

Partide/Comunicate 03.07.2018 14:14 Vizualizări1149 Autor: Ziarul National
Maia Sandu, aspru CRITICATĂ la postul TV care-l sprijină pe Năstase. Liderei PAS i s-a amintit că a fost la guvernare alături de PD


Președinta Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Maia Sandu, care zilele acestea e la Bruxelles alături de Andrei Năstase, a fost criticată dur la postul de televiziune Jurnal TV, în cadrul emisiunii „Ora expertizei”. Un invitat a amintit că Maia Sandu a fost la guvernarea alături de Partidul Democrat, chiar atunci când s-a furat miliardul din sistemul bancar și s-a concesionat aeroportul.

Potrivit fondatorului mișcării „Voievod”, Nicolae Pascaru, o bună parte dintre organizatorii protestului din 1 iunie au făcut parte din sistemul politic pe care-l condamnă acum. „Cei care au participat la crearea acestui sistem, Maia Sandu, a fost ministru, Andrei Popov - membru activ al Partidului Democrat, Oazu Nantoi - la fel exponent al PD. Acest monstru ei l-au hrănit, pentru că au fost într-o guvernare. Mâine-poimâine ei iarăși se vor așeza la o masă rotundă și se vor înțelege. Nu avem politicieni noi și aceasta este o mare problemă”, a spus Pascaru.

La rândul său, fostul deputat comunist, Alexandr Petkov, a declat că multe dintre revendicările protestatarilor ar fi fost sterile.

Directorul de programe al Centrului de politici și reforme, Ștefan Gligor, crede că protestele organizate de PDA, PAS și PLDM au fost moderate. „Protestele de până acum au fost moderate. Nouă ne-a fost luat dreptul la vot. În țara asta nu mai contează ce opțiuni politice ai”, a adăugat acesta la emisiunea de la Jurnal TV.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md