Răspunsuri automate la mesajele primite pe aplicaţiile de mesagerie. Ce presupune funcția „Smart Replies”

Swype
Foto: Android Blogger

Tastatura Gboard a fost îmbunătățită de Google încât aceasta este una dintre cele mai bune opţiuni disponibile pentru utilizatorii de telefoane inteligente. Funcţia Smart Replies foloseşte tehnologii de inteligenţă artificială pentru a analiza mesajele primite, formulând un răspuns adecvat pentru contextul în care ne aflăm.

La primirea mesajului „unde eşti” sau „ce faci”, aplicaţia ar putea formula automat răspunsul „sunt pe drum” sau „sunt bine”, rămânând doar ca utilizatorul să confirme trimiterea acestuia interacţionând cu mesajul de notificare afişat pe ecran. Atunci când telefonul este setat în modul silenţios, sau conducem un autovehicul, răspunsul automat ar putea fi „imi pare rău, nu pot vorbi acum”, scrie go4it.ro.

Funcţia Smart Replies poate fi activată vizualizând un mesaj de notificare ce include opţiunea pentru răspuns rapid, oferind o alternativă comodă la tastarea manuală a răspunsului. La prima utilizare, este necesară acordarea de permisiuni suplimentare, încât Gboard să poată răspundă mesajelor de notificare în locul nostru.

gboard-smart-replies-xda-840x842

Cât despre lista aplicaţiilor compatibile, funcţia Smart Replies din tastatura Gboard va funcţiona cu Android Messages, Facebook Messenger, Facebook Messenger Lite, Google Allo, Google Hangouts, Snapchat, WhatsApp şi WeChat.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente