Programul de astăzi al meciurilor din optimile de finală ale Campionatului Mondial de Fotbal

harry-kane-england_19la9q4xvmawx1mx3gjmaflrbw

Astăzi se vor cunoaște ultima pereche de echipe care se vor califica în sferturi. Pe stadioanele din Rusia vor evolua trei naționale din Europa și una din America de Sud. Vedeți mai jos programul meciurilor din această seară.

Ora 17:00 Suedia- Elveția

Primul meci al zilei va fi de la ora 17:00, între Suedia şi Elveţia, echipe care s-au mai întâlnit de 12 ori în istoria lor, însă, ultimul meci oficial dintre cele două a avut loc în 1995, partidă care s-a încheiat cu o remiză albă.

Suedia şi-a câştigat locul în optimile competiţiei după ce s-a clasat pe primul loc în grupa F, grupă care a surprins la Campionatul Mondial. Deţinătoarea trofeului, Germania, a plecat acasă, în timp ce Suedia şi Mexic au mers mai departe. Suedia a învins selecţionata Correi de Sud cu 1-0 în primul meci din grupe, apoi a fost învinsă de Germania cu 0-1, iar în ultima partidă a câştigat la scor de neprezentare în faţa Mexicului.

Elveţia s-a calificat în optimile turneului final de pe poziţia a doua în grupa E. Selecţionata antrenată de Vladimir Petkovic a debutat la Campionatul Mondial cu o remiză, 1-1, cu Brazilia, apoi a câştigat, 2-1, în faţa Serbiei şi a adunat cele 5 puncte, care au clasat-o pe locul doi, în meciul împotriva naţionalei din Costa Rica, încheiat 2-2.

Din naţionala Suediei va lipsi mijlocaşul de 33 de ani S. Larsson din cauza cartonaşului roşu, iar, din lotul Elveţiei, vor absenta, tot din cauza cartonaşelor roşii, fundaşii S. Lichtsteiner şi F. L. Schar, scrie prosport.ro

Ora 21:00, Columbia – Anglia

Columbia vine după două victorii care, pe lângă calificarea în optimile de finală, i-au adus şi un moral foarte bun. „Los Cafeteros” au învins Polonia cu 3-0 şi Senegal cu 1-0 în ultimele două meciuri din grupă, dar pleacă în meciul cu Anglia cu un mare semn de întrebare: James Rodriguez. Cel mai important fotbalist al lui Jose Pekerman e incert din cauza unei accidentări suferite în partida contra Senegalului.

Partida directă dintre Columbia şi Anglia este prima după 20 de ani. Atunci, naţionala Albionului s-a impus cu 2-0. Lipsa lui Rodriguez îl poate determina pe selecţionerul Colmbiei să schimbe sistemul şi să treacă la un 4-3-3. Presa din Anglia a scris în dimineaţa meciului despre şansele mici pe care le are decarul columbian să joace în meciul cu echipa lui Gareth Southgate.

Taguri: #World Cup 2018
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente