Pui de lupi, râși sau căprioare. La Grădina Zoologică din Chișinău au fost expuse animale noi

zoo

Puii născuți, în ultimele trei luni, la Grădina Zoologică din Chișinău, au fost expuși publicului. Vizitatorii pot vedea patru pui de lupi de stepă, două femele și doi masculi, și un taur maghiar, scrie IPN. 

Administratorul-șef Olga Iuzvac a declarat pentru IPN că, între timp, la Grădina Zoologică s-a mai născut un pui de râs, o lamă şi o căprioară. Până se vor face mari, vor rămâne la Chișinău, după care, probabil, vor intra într-un program de schimb de animale cu alte grădini zoologice.

La sfârșitul lunii aprilie, crocodilul Grădinii Zoologice, care a stat ferit de ochii vizitatorilor mai bine de 40 de ani, a fost expus publicului, după un proces de reparații și amenajări. Au mai fost expuși enoți, capibara, mai mulți şerpi, printre care şi șarpele anaconda, unele păsări care au stat închise.

Grădina zoologică este deschisă în toate zilele, de la 08.00 până la 20.00. Costul biletelor a rămas neschimbat: 30 de lei pentru adulți; 5 lei pentru elevi, studenți și pensionari și gratuit copii până la 7 ani.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente