Recomandări #diez. Cele mai frumoase evenimente pentru ziua de marți, 3 iulie

evenimente16
Foto: Sophie Sollmann

A trecut o lună de vară, da, da deja a trecut! Așa că adună-ți tot timpul și prietenii din lume și petrece luna iulie așa cum se cuvine, cu multă distracție, relaxare și momente frumoase. Poți începe chiar de marți, iar echipa #diez te ajută să alegi evenimentele potrivite pentru a-ți face vara această memorabilă.

#Desen Animat „Ferdinand”

maxresdefault

Îți place să petreci timpul în aer liber? Atunci acest eveniment este numai bun pentru tine. I-ați prietenii și vizionează desenul animat „Ferdinand”, începând cu ora 21.00, în parcul „Grădina Botanică”.

Mai multe detalii despre eveniment găsești AICI!

#Ședința Top Toastmasters din 03. 07. 2018

Top Toastmasters Club (Chișinău) este o platformă unde ai oportunitatea să-ţi dezvolți abilităţile de comunicare şi de leadership. Pentru data de 03 iulie 2018 organizatorii au pregătit o ședință deosebita. Ești invitat și tu să te alături ca să învățați împreună.

Mai multe detalii găsiți AICI!

#Healthy party Bosikom

Petrecere desculță sub sunetele instrumentelor unice Lab Sound Design și muzică de la DJ Ecstatic dance Alex Anand Aman. Un spațiu prietenos și cald, dansuri desculță pe gazon sub lumina lunii și a lumânărilor, într-o curte unică în centrul Chișinaului, muzică și atmosferă superbă, dulciuri și ceai.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Preselecția nr 5 Campionatul de Karaoke muzCafe

Îți place să cânți la karaoke sau ai prieteni care pot face bine acest lucru? Atunci nu ezita să participi la preselecție și să te bucuri de muzică bună și atmosferă plăcută!

Mai multe detalii găsești AICI!

#OCEAN’S 8: JAF CU CLASĂ 2D

Debbie, sora de mult înstrăinată a lui Danny Ocean, este absolut genială în planificarea minuțioasă a celor mai controversate infracțiuni. Însă pentru a-și etala adevărata măiestrie și calitățile excepționale, Debbie plănuiește jaful secolului chiar în timpul galei anuale Met din New York. Numai că pentru a reuși să dea marea lovitură are nevoie de ajutorul și iscusința altor șapte hoațe: Lou, Rose, Daphne Kluger, Nine Ball, Tammy, Amita și Constance. Deși extrem de versate și abile, fetele vor trebui să devină cât se poate de ingenioase pentru a ridica cât mai puține suspiciuni și a trece neobservate printre vedetele venite să participe la marele eveniment.

Mai multe detalii despre film găsești AICI!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente