16:54:37 29.03.2024
Stiri

Ploile din ultimele zilei au SPĂLAT asfaltul de pe străzile capitalei: Șeful „Exdrupo” neagă că ar fi vorba de asfaltul pus în grabă în această primăvară peste gropile din Chișinău

Social 02.07.2018 14:39 Vizualizări958 Autor: Ziarul National
Ploile din ultimele zilei au SPĂLAT asfaltul de pe străzile capitalei: Șeful „Exdrupo” neagă că ar fi vorba de asfaltul pus în grabă în această primăvară peste gropile din Chișinău


După ploile puternice din ultimele zile, mai multe gropi de pe străzile capitalei au rămas fără asfaltul turnat peste ele.

Adrian Boldurescu, șeful ÎM „Exdrupo”, afirmă că în total ar fi fost spălați în ultimele zile 180 de metri pătrați de asfalt de pe străzile capitalei, cel mai afectat fiind sectorul Buiucani.

De exemplu, ploile au scos borțile la suprafață inclusiv la intersecția străzilor Ion Creangă și Eugen Coca.

Totuși, Boldurescu neagă faptul că ar fi vorba de asflatul cu care s-au plombat gropile în această primăvară. Acesta a declarat după ședința de astăzi de la Primărie că în acest an au fost aplicate alte norme de reparare a drumurilor, similare procedurii de asfaltare semicapitală, și probleme pot apărea doar dacă apa pătrunde între pietriș și asfalt.

Șeful „Exdrupo” a declarat că stricăciunile din asfalt, provocate de ultimele ploi, vor fi reparate începând cu ziua de marți, 3 iulie.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Încă o dată despre u...

25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md