Recomandări #diez. Cursuri online pe care le poți urma în luna iulie pe Coursera

pexels-photo-257897
Foto: pixabay.com

O lună nouă vine cu o serie de cursuri noi pe Coursera. Dacă planifici să lucrezi asupra propriei persoane, echipa #diez a selectat pentru tine cele mai interesante cursuri pe care le poți urma în luna iulie. Coursera pune la dispoziţie sute de cursuri de la peste 80 de universităţi din lume, printre care Stanford, Yale, MIT, University of Michigan, Duke Univeristy, Princeton, The Univesity of Tokio și multe altele.

Social Media Marketing Specialization

În era dezvoltării rețelelor de socializarea, promovarea produselor în acest spațiu devine foarte importantă. În cadrul cursului veți învăța cum să potriviți strategiile sociale cu cerințele pieții. În cadrul ultimului curs veți crea și veți analiza o strategie globală de marketing social.

Data de începere: 2 iulie

Cursul este oferit de: Northwestern University

Limba de predare: engleza, spaniola, araba

# Robotics: Aerial Robotics

Introducerea în robotică ține de prezentarea și studierea conceptelor despre modul în care roboții zboară sau merg, despre cum ei percep mediul din jur și cum fac ca să-și ajusteze mișcările pentru a evita obstacolele, pentru a naviga pe terenuri dificile și pentru a realiza sarcini complexe. Veți cunoaște, de asemenea, și exemple reale în care au fost utilizați roboții pentru eliminarea anumitor situații de dezastru. În cadrul cursului veți învăța cum să programați un robot care să fie capabil să efectueze o varietate de mișcări.

Data de începere: 2 iulie

Cursul este oferit de: The University of Pennsylvania

Limba de predare: engleza

# Google IT Support Professional Certificate

Google IT Support reprezintă cinci cursuri certificate, create de Google. Curriculum include conceptele inovatoare care vă vor pregăti pentru un rol de bază în ceea ce ține de suportul IT. Cursurile sunt accesibile indiferent dacă ai deja cunoștințe în acest domeniu sau nu. Printr-o combinație dinamică de prelegeri video, chestionare, laboratoare și widget-uri, acest program de certificare vă va prezenta soluții de depanare și service pentru clienți, rețele, sisteme de operare, administrare de sistem și securitate.

Data de începere: 2 iulie

Cursul este oferit de: Google

Limba de predare: engleza

Business Foundations Specialization

În cadrul specializării, veți dezvolta abilitățile de bază în ceea ce ține de limbajul de afaceri, pe care îl puteți utiliza pentru a începe o carieră nouă, a vă îmbunătăți propria afacere sau pentru a vă înscrie la o școală de afaceri. În cadrul celor cinci cursuri, veți învăța fundamentele marketingului, contabilității, operațiunilor și finanțării. În ultimul proiect Capstone, veți aplica abilitățile învățate prin dezvoltarea unei strategii go-to-market.

Data de începere: 9 iulie

Cursul este oferit de: The University of Pennsylvania

Limba de predare: engleza, coreeana

Academic English: Writing Specialization

Competențele obținute în cadrul acestei specializări vă vor ajuta să reușiți la cursurile de la colegiu sau universitate. Veți învăța să efectuați cercetări academice riguroase și să vă exprimați clar ideile într-un format academic. În ultimul Proiect Capstone, toate cunoștințele pe care le-ați acumulat pe parcursul acestor cursuri vor fi aranjate într-o lucrare de cercetare academică pe o temă la alegere.

Data de începere: 9 iulie

Cursul este oferit de:  University of California

Limba de predare: engleza

# Econometrics

Econometrie este o știință care vă permite să explorați coincidențele, modelele în date reale. Pe parcursul orelor veți studia detaliat modelele de regresie liniară, veți lua în considerare cele mai frecvente deviații de la premisele regresiei liniare clasice. Veți studia modelele de bază (logit și probit) pentru variabilele dependente calitative. Pe lângă baza teoretică, veți lucra cu date reale folosind pachetul statistic R.

Data de începere: 20 iulie

Cursul este oferit de: National Research University Higher School of Economics

Limba de predare: rus

Digital Marketing Specialization

Această specializare explorează câteva aspecte ale noului mediu de marketing digital, inclusiv subiecte precum analiza marketingului digital, optimizarea motorului de căutare, marketingul social media și imprimarea 3D.

Data de începere: 25 iulie

Cursul este oferit de: The University of Illinois at Urbana-Champaign

Limba de predare: engleza .

 

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente