/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Șoferii ar putea fi anunțați despre porțiunile de drumuri inundate din Capitală

missing
02 iulie 2018, ora 12:49

Trebuie acest sistem de avertizare pentru că uneori poliția nu poate să intervină în cinci minute, atunci când vine o parte de mașini sunt prinse în capcanele de apă” a declarat viceprimarul, Nistor Grozavu.

De asemenea, Nistor Grozavu a declarat că primăria cunoaște adresele porțiunilor de drum care de obicei sunt inundate de pe urma ploilor torențiale. Printre acestea, a susținut viceprimarul, se numără și strada Calea Ieșilor, a cărei porțiune de drum, pe 22 iunie, a fost inundată.

Printre alte propuneri care ar soluționa problema inundațiilor se numără inițierea lucrărilor de curățare a albiei râului Bâc și curățarea gurilor de canalizare care sunt înnămolite.

În cadrul aceleiași ședințe s-a anunțat că pe 22 și 23 iunie curent a avut loc o ploaie torențială cu un volum de precipitații ziua de 57 litri pe metru pătrat, iar noaptea de 14 litri pe metru pătrat. Pe 28-29 iunie a căzut un volum de precipitații de 31,4 litri pe metru pătrat, iar pe data de 29-30 iunie curent, 18 litri pe metru pătrat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram