13:03:13 24.04.2024
Stiri

Năstase susține că interimatul Primăriei capitalei va fi preluat de „un fost VAMEȘ”: „Pot să vă spun și numele lui”. Codreanul îl CONTRAZICE, iar Ceban spune că „prima dată aude” de așa ceva

Politică 02.07.2018 11:30 Vizualizări4076 Autor: Ziarul National
Năstase susține că interimatul Primăriei capitalei va fi preluat de „un fost VAMEȘ”: „Pot să vă spun și numele lui”. Codreanul îl CONTRAZICE, iar Ceban spune că „prima dată aude” de așa ceva jurnal.md


Liderul Platformei „Demnitate și Adevăr”, Andrei Năstase, căruia instanța de judecată nu i-a validat mandatul de primar, afirmă că în fruntea Primăriei Chișinăului urmează să ajungă un fost vameș „plin de păcate”. De partea cealaltă, primarul interimar al capitalei, Ruslan Codreanu, îl contrazice.

„La Primărie va fi instalat un alt individ vulnerabil în fața mafiei imobiliare. Pot să vă spun și numele lui. Este un vameș plin de păcate, un vameș care, la fel ca și Silvia Radu și Nistor Grozavu, ar trebui să stea la pușcărie”, a afirmat astăzi Năstase, fără să mai ofere numele posibilului primar interimar, așa cum a promis încă de ieri.

Acesta mai afirmă că „instalarea vameșului de la Petricani” ar fi preconizată pentru următoarea ședință a Consiliului Municipal Chișinău: „Va fi numit viceprimar, pentru ca mai apoi să ajungă primar interimar”.

De partea cealaltă, primarul interimar al capitalei, Ruslan Codreanu, susține că dânsul răspunde de administrarea Chișinăului.

„Atât timp cât voi fi eu aici, am să evit să fac orice declarație politică, cu atât mai mult speculații. Să mă bazez că dacă, cum ar fi fost în situația asta... Am fost martori, în ultimele două săptămâni, cum s-a tot speculat în spațiul public că s-ar întoarce Silvia Radu sau că un coleg din CMC va asigura interimatul. Aceste speculații afectează activitatea întregii Primării Chișinău. Recunosc că situația în Primărie este una confuză. Se speculează că vine Ion Ceban, că vine nu știu cine. Eu îmi asum responsabilitatea pentru tot ce se întâmplă în oraș”, a declarat primarul interimar al capitalei, Ruslan Codreanu, în cadrul ședinței operative de astăzi.

Solicitat de Ziarul NAȚIONAL, liderul fracțiunii PSRM în CMC și fost candidat la funcția de primar general, Ion Ceban, a spus că prima dată aude despre faptul că un fost vameș ar urma să fie instalat în fotoliul de primar interimar.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md